05032024pia

Finalistka Miss Universe 2014 Simona Kollárová: "...prirodzenosť by mohla byť mojou výhodou."

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BRATISLAVA / LEVICE 12. marca 2014 - Už 14. marca sa uskutoční finálový galavečer Miss Universe Slovenskej republiky, v ktorom sa predstaví aj rodáčka zo Šiah Simona Kollárová s číslom 4. 21 ročná a 171 cm vysoká čerstvá držiteľka Miss Média v rámci tejto súťaže krásy žije síce v Dunajskej Lužnej, ale má korene z Levického okresu.

Finalistka Miss Universe 2014 Simona Kollárová: "...prirodzenosť by mohla byť mojou výhodou."

Jej krása, výška a miery 84 - 59 - 85 ju predurčujú k zaujímavej modelingovej kariére. Porozprávali sme sa s ňou o jej cieľoch, snoch, ale aj ambíciách v súťaži Miss Universe 2014.

Sledujte priamy prenos Miss Universe Slovenskej republiky v piatok 14.3.2014 o 20:20 na STV1 a držme Simone palce.

Do súťaže Miss Universe si sa prihlásila sama, alebo ťa niekto prihlásil? Ako si sa tam ocitla?

Do súťaže Miss Universe som sa prihlásila sama na základe okolia, ktoré ma neustále podporovalo. Tak som sa rozhodla, že to nakoniec skúsim a vybrala som sa na Bratislavský casting, v ktorom som uspela.

Mala si už predtým nejaké skúsenosti so súťažami krásy?

Skúšala som pred pár rokmi jednu menej známu súťaž krásy, ale tam bola celkom iná úroveň. Skúsenosti naberám až tu na Miss Universe, kde sa stretávam s rôznymi ľuďmi, naberám skúsenosti pred kamerou, ktoré chcem v budúcnosti využiť v hereckom priemysle.

Bolo tvojou ambíciou už skôr, stať sa úspešnou modelkou, preraziť v modelingu?

Už ako malé dievčatko som mala najväčší sen, stať sa modelkou a herečkou, takže keď sa mi tieto sny začali plniť, mala som z toho obrovskú radosť. Aj teraz sa teším z každého svojho úspechu a nikdy to nevzádavam. Keďže mám 171 cm, mám obmedzené možnosti hlavne v agentúrnom zastupovaní. Agentúry chcú zastupovať čím najvyššie dievčatá a to hlavne od 174cm a viac. Preto som si cestu k modelingu musela predrať sama. A nebolo to vôbec jednoduché, keďže nemám žiadne známosti, ktoré by ma posunuli vpred. Ale všetko chcelo svoj čas a hlavne byť v správnom čase na správnom mieste.
Finalistka Miss Universe 2014 Simona Kollárová: "...prirodzenosť by mohla byť mojou výhodou."

Čo všetko si musela absolvovať pred postupom do finále Miss Universe 2014? Prekvapil ťa tvoj postup?

Keď som sa dostala do semifinálovej 21tky, tak som ani len nedúfala, že by som mohla postúpiť. Dievčatá, ktoré postúpili do semifinálovej 21 boli veľmi šikovné a pekné. Zo svojho postupu som bola tak veľmi prekvapená, že som si to začala uvedomovať asi až týždeň potom. Na semifinálovom sústredení, ktoré sa konalo v hoteli Holiday Inn v Trnave sme si každá vyskúšali, ako funguje život missky. Nebolo to vôbec jednoduché. Program nám začal ráno o 8:00 a končili sme veľa krát až okolo 22:00. Počas celého dňa nebolo času naozaj na nič. Porota nám pripravila ťažkú skúšku pred postupom do finále, preto prešli len tie najsilnejšie a najšikovnejšie. Nebolo to všetko len o kráse, ale aj o psychike a o sústredení sa na prácu. Veľa krát som sa chcela aj ja chytiť a odísť, ale vždy som sa nakoniec rozhodla zostať a bojovať až do konca.

Čo všetko ťa v súťaži čaká, keď si už vo finálovej 12tke? Čo všetko budeš musieť absolvovať do finálového galavečera?

Prípravy na finále nám už dávno začali. Absolvovali sme fotenia, natáčanie dokrútok, rôzne rozhovory, vystupovanie pred kamerov, školu šmyku, učíme sa spoločnú choreografiu, ktorú budete mať možnosť vidieť na finále, a mnoho ďaľších vecí. Prípravy si na plno užívam, pretože každá skúsenosť ma posúva vpred.

 

Finalistka Miss Universe 2014 Simona Kollárová: "...prirodzenosť by mohla byť mojou výhodou."

Aké sú tvoje ambície do tejto súťaže?

Chcela by som sa hlavne zviditeľniť, nabrať skúsenosti, sebavedomie a spoznať správnych ľudí, ktorí mi pomôžu posunúť sa ďalej. Pevne verím, že mi k tomu táto súťaž krásy pomôže a podarí sa mi uskutočniť svoje sny.

Finalistka Miss Universe 2014 Simona Kollárová: "...prirodzenosť by mohla byť mojou výhodou."Už si sa spoznala s tvojim súperkami? Ako si s nimi vychádzaš, resp. ako spolu vychádzate? Našla si si medzi nimi nejaké kamarátky?

Počas spoločných tréningov a aktivít som mala možnosť spoznať aj svoje súperky. S každou jednou vychádzam úplne bezproblémovo, nakoľko nie som konfliktný typ. Vieme sa o všeličom porozprávať a dokonca mám medzi nimi aj kamarátky.

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK

Je medzi Vami cítiť napätie, alebo to všetky beriete športovo?

Občas cítiť napätie, ktoré však pochopiteľne vzniká v napätých situáciách. Ale baby nie sú zákerné a ani konfliktné, pomáhame si navzájom. Keď sa dá, tak nalíčime jedna druhú, poprípade si pomôžeme s vlasmi, alebo si požičiame navzájom nejaké veci. Takže to nie je len o súperení medzi sebou, ale dá sa povedať, že si jedna s druhou vymeníme skúsenosti a tak sa z nás stávajú férové a vyrovnané súperky.

Máš číslo 4. Je to tvoje šťastné číslo, alebo máš nejaké iné? Veríš v šťastné čísla?

Verím v mágiu čísel, aj keď som svoje šťastné číslo ešte nenašla. S číslom 4 som sa zatiaľ nejak bližšie nestretla, preto neviem posúdiť, či bude pre mňa práve tým šťastným. Ale nevylučujem možnosť, že sa ním môže stať.

Finalistka Miss Universe 2014 Simona Kollárová: "...prirodzenosť by mohla byť mojou výhodou."

Čo si myslíš, aké sú tvoje prednosti a výhody pred ostatnými tvojimi súperkami?

Som prirodzená... či už v prejave alebo aj vo svojom výzore. Mám svoju prirodzenú farbu vlasov - nefarbenú, nemám na tele žiadne chirurgické vylepšenia a dokonca ani nie som zástancom umelej krásy. Tá má byť jednoducho prirodzená, no žiaľ už je jej dnes vo svete naozaj málo. Preto si myslím, že prirodzenosť by mohla byť mojou výhodou.



Finalistka Miss Universe 2014 Simona Kollárová: "...prirodzenosť by mohla byť mojou výhodou."

Si v znamení barana. Myslíš, že máš všetky črty typického barana?

Som veľmi temperamentná, impulzívna a optimistická. Som odvážna a nebojím sa bojovať za víťazstvo myšlienok, ktoré považujem za správne. Mám rada neustálu aktivitu, rada riadim, organizujem a nenávidím vlastné neúspechy. Vyhľadávam dobrodružstvá a uprednostňujem spontánne situácie. Mám vlastný pohľad na svet a riadim sa svojimi pravidlami.
Ak poznáte charakteristiku barana, zrejme usúdite, že som typický baran a idem hlavou proti múru. No ja si budem aj tak tvrdohlavo presadzovať svoje :-)

Medzi tvoje záľuby patrí maľovanie obrazov, móda, nákupy, modeling/fotomodeling, herectvo, výcvik psov, dlhé prechádzky...čo z toho pre teba však znamená najviac?

Ťažko vybrať, čo pre mňa znamená najviac, pretože každá z mojich záľub mi dáva niečo iné. Pri maľovaní obrazov si oddýchnem a presmerujem sa na iné myšlienky, móda a nákupy vo mne zobúdzajú kreativitu, výcvik psov je pre mňa niečo čo naozaj dokážem a k čomu mám vzťah a modeling/ fotomodeling s herectvom sú pre mňa zároveň aj životnými cieľmi. Všetky tieto veci sú mojou neodmysliteľnou súčasťou a nedokážem si bez nich svoj predstaviť život.

Finalistka Miss Universe 2014 Simona Kollárová: "...prirodzenosť by mohla byť mojou výhodou."

Čo by si odkázala dievčatám, ktoré by sa tiež radi dostali do finále takejto súťaže krásy, resp. dievčatám, ktoré by radi začali s modelingom?

Chcela by som im odkázať aby sa nebáli púšťať do nových vecí a nevzdávali sa svojich snov, pretože už len mať sen, znamená polovicu úspechu k dosiahnutiu cieľa. Treba skúšať rôzne modelingové castingy, alebo castingy na Miss a nevzdať sa pri prvom odmietnutí. Musia stále bojovať ďalej. Netreba však zabúdať, že nám nič len tak nespadne priamo do náručia, a preto by mali dievčatá zlepšovať svoje nedostatky pravidelným cvičením, zdravou stravou, správnou životosprávou, športom, učením sa cudzích jazykov a nič nenechať na náhodu.

Si rodáčkou zo Šiah, takže ťa bude určite podporovať celý región Šiah a okresu Levice. Chcela by si poslať nejaké pozdravy?

Áno som rodáčka zo Šiah, kde som žila 10 rokov. Prežila som tam obdobie svojho detstva so skvelými ľuďmi. Vždy na to obdobie rada spomínam. Navštevovala som Základnú školu aj v Leviciach, takže väčšina môjho života patrí práve okresu Levice. Chcela by som pozdraviť hlavne rodinu, ktorú mám v Šahách a aj v Leviciach a taktiež všetkých ľudí, ktorí mi držia place a ktorých poznám zo svojho detstva.  

Simonu môžete do finálového večera podporiť svojim hlasom pre Miss Tip tu: http://www.missslovakia.sk/misstip/2014/finalistka-c4-simona-kollarova.html

zdroj: www.leviceonline.sk, fotografie: archív Simony Kollárovej

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Dobromat.sk - každým nákupom pomáhate

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre