05022024štv

Kozárovčanka Martina Holečková sa stala členkou predsedníctva KDH

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

KOZÁROVCE 22. marca 2024 - Kozárovčanka Martina Holečková sa stala členkou predsedníctva politickej strany Kresťanskodemokratické hnutie (KDH). Ako informuje KDH na svojej web stránke, Holečková sa stala členkou predsedníctva KDH automaticky z funkcie predsedníčky poslaneckého klubu KDH v Národnej rade Slovenskej republiky (NR SR).

Kozárovčanka Martina Holečková sa stala členkou predsedníctva KDH

Podľa ďalších informácii sa ďalšími členmi predsedníctva KDH stali Tomáš Merašický (poslanec mesta Partizánke), Martin Šmilňák (poslanec NR SR za KDH), Monika Kolejáková (lekárka) a Jozef Hajko (poslanec NR SR za KDH a ekonomický expert hnutia) ostávajú členmi vedenia aj na ďalšie štyri roky. "Ján Horecký (poslanec NR SR za KDH a exminister školstva) a Lucia Gurbaľová (predsedníčka KDH v Košickom kraji a viceprimátorka mesta Košice) sú novozvolenými členmi predsedníctva KDH," dodáva KDH.

Lídrom KDH bude počas nasledujúcich štyroch rokov poslanec NR SR a prešovský župan Milan Majerský. "Novozvolený predseda Majerský získal 225 hlasov a jeho protikandidát Ivan Šimko 16 hlasov od delegátov snemu. Poslanci NR SR Marián Čaučík a Igor Janckulík zostávajú vo funkciách podpredsedov a k nim sa pridáva nový podpredseda hnutia Viliam Karas. Rozhodol o tom celoslovenský snem KDH v Žiline," uzatvára KDH.

zdroj a foto: kdh.sk

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, SVETLÁ A SVIETIDLÁ, ZNAČKOVÝ ALKOHOL, KÁVA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre