05022024štv

Zariaďte si domácnosť kvalitným slovenským nábytkom za prijateľné ceny

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Svoju domácnosť si viete zariadiť aj kvalitným slovenským nábytkom za prijateľné ceny, pohodlným a praktickým nábytok pre všetky generácie s nadčasovým dizajnom a spĺňajúcim kvalitatívne štandardy. Od spálne, obývačky, cez jedáleň, či kompletnú študentskú izbu.

Zariaďte si domácnosť kvalitným slovenským nábytkom za prijateľné ceny

Či už inklinujete k vzorom, pestrým farbám, vidieckemu (provensálskemu) alebo industriálnemu štýlu, prípadne minimalizmu v zemitých tónoch. Možnosť výberu z veľkého množstva poťahového materiálu, morenia, či variácií nožičiek, vankúšov a iných doplnkov.

História firmy Fines sa začala písať v roku 1992 v meste Žilina, kedy transformáciou štátneho podniku Drevoindustria vznikla firma s názvom Fines. Začiatky firmy boli skromné výrobou kuchynských kútov a poschodových postelí. Firma sa postupne začala rozrastať nielen ponúkaným sortimentom o nábytok z masívu a laminovanej drevotriesky, ale neskôr aj čalúnené výrobky ako sú postele, pohovky, kreslá a sedacie súpravy.

Zariaďte si domácnosť kvalitným slovenským nábytkom za prijateľné ceny

Záručný a pozáručný servis

Sortiment firmy okrem e-shopu nájdete aj v 20 vzorkových predajniach po celom Slovensku a Českej republike. O záručný a pozáručný servis sa starajú vyškolení reklamační pracovníci a snažia sa vyhovieť každej zákazníckej požiadavke. Ak sa náhodou objaví nejaký problém, firma poskytuje vlastný záručný servis, ktorý je na špičkovej úrovni. Navyše ponúka aj pozáručný doživotný servis.

Doprava nad 500 Eur zadarmo

Pri nákupe nad sumu 500 € vám firma dovezie nábytok zadarmo. Ak je hodnota vašej objednávky nižšia, môžete potom využiť bezplatné vyzdvihnutie svojho tovaru na firemných odberných miestach. Takisto môžete využiť bezplatný rozvoz tovaru v Žiline a Bratislave.

foto: Fines

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre