05032024pia

V Leviciach si záujemcovia o prácu vodiča budú môcť vyskúšať jazdu autobusom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 4. decembra 2023 – Spoločnosť Arriva pozýva všetkých záujemcov a záujemkyne o prácu vodiča z Levíc a okolia, aby si už túto sobotu prišli vyskúšať šoférovanie autobusu. Ako spoločnosť informuje, jedinou podmienkou pre absolvovanie skúšobnej jazdy pod dohľadom skúsených inštruktorov autoškoly je vek 21 rokov a vodičské oprávnenie skupiny B (osobné motorové vozidlo).

V Leviciach si záujemcovia o prácu vodiča budú môcť vyskúšať jazdu autobusom

Skúšobný deň v Leviciach sa uskutoční v sobotu 9. decembra 2023 od 9.00 do 13.00 h na parkovisku pri hoteli Atóm v Leviciach. Ženám a mužom, ktorým sa práca vodiča autobusu zapáči, pomôže Arriva v prípade záujmu o zamestnanie aj s financovaním rozšírenia vodičského oprávnenia pre skupinu D (autobusy) a získaním kvalifikačnej karty vodiča. Zároveň má pre nich a ich rodinných príslušníkov pripravené ďalšie výhody. "Zážitok zo šoférovania skutočného autobusu vám povie o povolaní vodiča viac, ako akékoľvek slová. Preto Arriva organizuje tento skúšobný deň. Počas neho budete mať možnosť osobne spoznať prácu profesionálneho vodiča a vyskúšať si jazdu na modernom autobuse. Tešíme sa, že aj vďaka tomuto podujatiu naše rady posilnia nové kolegyne a kolegovia. Okrem zaujímavej práce poskytujeme našim vodičkám a vodičom aj ďalšie výhody, ako sú zľavy na cestovnom pre ich rodiny, príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie, odmeny pri jubileách a ďalšie benefity,“ uviedol Silvester Zemes, generálny riaditeľ spoločností Arriva Nové Zámky a Arriva Nitra.

Všetky potrebné informácie o voľných pracovných miestach vodičov v spoločnostiach Arriva a ponúkaných výhodách získajú záujemcovia na webovej stránke.

zdroj a foto: Arriva

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre