05032024pia

Desivý prípad psíka z obce Tehla: Uviazol v struži jarku, hnil za živa (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TEHLA 2. októbra 2023 - Desivý prípad sa naskytol pracovníkom levického útulku, ktorí vyslobodzovali uviaznutého psíka v obci Tehla. Ako na svojom Facebook profile informuje Jana Pereszlenyiová z Občianskeho združenia (OZ) Šťastný domov - Happy house, ktorý prevádzkuje levický útulok, veľký čierny psík uviazol v struži jarku dlhej asi šesť metrov, hnil za živa.

Desivý prípad psíka z obce Tehla: Uviazol v struži jarku, hnil za živa (video)

Katastrofický prípad utrpenia. "O pomoc nás požiadal starosta obce Tehla. V struži v jarku dlhej asi šesť metrov uviazol veľký čierny psík. Vyslobodzovali sme ho asi pol hodiny. Keď sme ho uvideli, boli sme zdesení a vystrašení. Psík hnil za živa. Jeho telo bolo obsypané stovkami lariev, ktoré parazitovali na jeho ranách. Kto mu to urobil? Ako dlho takto trpel? Nikto to nevidel? Prosím obyvateľov Obci Tehla o pomoc s hľadaním majiteľa. Psíka sme hneď previezli na kliniku v Nových Zámkoch a čakáme na správu, či prežije," priblížila a vyzvala Jana Pereszlenyiová.

Desivý prípad psíka z obce Tehla: Uviazol v struži jarku, hnil za živa (video)

Prečítajte si aj:

Článok pokračuje nižšie :

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

OZ Šťastný domov - Happy house potrebuje na záchranu psíka financie. "Tento psík umieral zaživa, prosím, ak môžte, pomôžte, bojujeme o jeho život. Venujeme psíkom všetok náš voľný čas, žiaľ to nestačí, stále potrebujeme financie na veterinu. Ďakujeme. Číslo účtu: IBAN: SK05 0900 0000 0002 2397 6502, SWIFT - GIBASKBX, názov: Šťastný domov - Happy house," uzavrela Pereszlenyiová.

Pozrite si video, na ktorom je vidieť živé parazity na tele psíka:

zdroj, foto a video: Facebook Útulok Levice - OZ Šťastný Domov

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre