05052024ned

Malá Miška z Levíc je prvým novorodencom v Levickom okrese v roku 2016, novinka v levickej pôrodnici

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
LEVICE 5. januára 2015 - Prvým novorodencom v roku 2016 z Levického okresu je malá Michaela, ktorá sa narodila v levickej pôrodnici hneď 1.1.2016 o 15:35 hod. Krásne dievčatko rodičov z Levíc Michaely a Miroslava vážilo 3800g a malo 51cm.
Malá Miška z Levíc je prvým novorodencom v Levickom okrese v roku 2016, novinka v levickej pôrodnici

"Pôrod prebehol spontánne, to znamená nie cisárskym rezom a bol bezproblémový. Mamička aj novorodenec sa majú dobre," vyjadril sa k pôrodu MUDr. Gabriel Mančík, primár Oddelenia gynekológie a pôrodníctva, NsP Levice.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Malá Miška z Levíc je prvým novorodencom v Levickom okrese v roku 2016, novinka v levickej pôrodniciOslovili sme aj mamičku malej Mišky, zaujímalo nás, ako prebehol pôrod. "Narodilo sa nám naše prvé bábätko, ktoré sme veľmi čakali. Narodilo sa v Leviciach ako prvé v roku 2016, čo sme ani nečakali, pretože sa malo narodiť skôr, keďže bola dosť veľká, ako vravel pán primár. Mali sme rodiť 2.1.2016, ale vypýtalo sa na svet skôr, teda 1.1.2016 poobede o 15:35 hod. Našťastie nás netrápila dlho. Pôrod podľa mňa prebehol veľmi jednoducho. Každý ma chválil. Ako som prišla, tak som hneď aj išla na sálu. Na to, ako som sa toho bála, bolo to perfektné. Malá je dobručká, ešte ju prikrmujeme, keďže ešte nemáme vlastné mliečko. Doma ju čaká ocino a celá rodina, ktorá sa na ňu veľmi teší, nakoľko nás nemohli prísť pozrieť na izbu, iba na chodbu na pár minút. Celá rodinka sa už veľmi teší, ako ju budú mať na rukách. Z našej strany u našich je to prvé vnúča a z manželovej strany je štvrté."

V levickej pôrodnici za rok 2015 pôrodnosť síce klesla, ale len minimálne. "Aj napriek tomu, že pôrodnosť v levickej pôrodnici za rok 2015 klesla minimálne, si myslíme, že 1085 pôrodov je dosť veľké množstvo. Myslím si, že levická pôrodnica je v porovnaní so susednými okresnými pôrodnicami hodnotená veľmi dobre. Možno to konštatovať aj tým, že k nám ženy chodia rodiť a myslím si, že sú spokojné so starostlivosťou našich lekárov i sestier," vysvetľuje MUDr. Gabriel Mančík.

Levická pôrodnica sa môže pochváliť aj novinkou. "Môžeme sa pochváliť aj s novinkou - novou pôrodnou posteľou, ktorú v našej pôrodnici používame už niekoľko dní. Nová pôrodná posteľ okrem toho, že je nová, má nové technické vychytávky, je polohovateľná zo všetkých strán. Je polohovateľná elektronicky, to znamená, že je pohodlná nielen pre sestry ale najmä pre pacientky pri samotnej pôrodnej dobe," uzatvára primár Oddelenia gynekológie a pôrodníctva, NsP Levice.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.

Malá Miška z Levíc je prvým novorodencom v Levickom okrese v roku 2016, novinka v levickej pôrodnici
Malá Miška z Levíc je prvým novorodencom v Levickom okrese v roku 2016, novinka v levickej pôrodnici

zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai - fotografické a video služby, www.leviceonline.sk

 

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre