05052024ned

PR články, komerčné, Levice

Šľapky a sandále, ktoré budú najviac trendy v roku 2024: Najkrajšie modely na leto

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Šľapky a sandále boli vždy letnými stálicami, no toto leto budú módnejšie a “in” ako nikdy predtým. Od jednoduchých a minimalistických šlapiek až po výrazné a neprehliadnuteľné modely - každý si nájde niečo pre svoj vkus a štýl. Pozrime sa teda na najhorúcejšie trendy v šľapkách a sandáloch na leto 2024 spolu s tipmy, ako ich nosiť štýlovo.

Šľapky a sandále, ktoré budú najviac trendy v roku 2024: Najkrajšie modely na leto

Ktoré modely a štýly sú najviac in?

Minimalistické šľapky

V roku 2024 vládne jednoduchosť. Do popredia sa dostávajú minimalistické šľapky a sandále s elegantnými líniami a nenápadnými detailmi. Populárne sú tenké remienky, jednofarebné modely a čisté siluety. Takéto všestranné letné šľapky dámske vylepšia každý letný outfit a hodia sa na pláž, ale aj na horúci koktejlový večierok.

Tip na nosenie: Pre nenútene elegantný vzhľad skombinujte minimalistické šľapky so splývavými maxi šatami. Takýto outfit dokonale dotvoria nadrozmerné slnečné okuliare a slamená taška.

Športové a zároveň šik sandále

Pohodlie je kľúčové a v roku 2024 sú práve športovo elegantné sandále základným kúskom uvoľneného, no zároveň luxusného štýlu. Vďaka podrážkam s mäkkými výstelkami, nastaviteľným remienkom alebo ergonomickému dizajnu sú tieto sandále ideálne na celodenné nosenie. Sú veľmi univerzálne a hodia sa naozaj všade: do práce, prechádzky v meste, aj v prírode alebo víkendový brunch s priateľmi.

Tip na nosenie: Pre trendy look, ktorý je vhodný na denné alebo večerné nosenie, môžete kombinovať tieto sandále so športovými kúskami, ako sú legíny a crop topy, a tiež s výraznými šperkami. Budete vyzerať cool a moderne.

Výrazné vzory a potlače

Odvážne potlače a vzory sú tou správnou voľbou pre dámy, ktoré chcú vyniknúť z davu. Šľapky a letné sandále dámske v jasných farbách alebo s výraznými vzormi, od farebných kvetov až po pútavé geometrické vzory, vám spestria túto letnú sezónu a osviežia váš šatník.

Tip na nosenie: Pri výrazných potlačiach na šlapkách je lepšie nechať zvyšok outfitu jednoduchým, aby sa topánky dostali do popredia. Zvoľte radšej oblečenie v neutrálnych farbách a s jednoduchým strihom. Ak chcete, aby vaša výrazná letná obuv vynikla, ideálne sa k nej hodí napríklad biele tričko a džínsové šortky.

Klasické espadrilky

Niektoré trendy nevyjdú z módy azda nikdy a letné topánky espadrilky sú toho perfektným príkladom. Ich jutová podrážka a plátený alebo kožený zvršok im dodáva ozajstný nádych leta. Je jedno či si vyberiete espadrilky na platforme alebo úplne nízke bez opätku, táto letná obuv je naozaj nadčasová a dodá každému outfitu nenútený šarm.

Tip na nosenie: Pôvabný letný look docielite kombináciou espadriliek s dlhými letnými šatami, slameným klobúkom a zaujímavými šperkami.

Cool šľapky tvz. sliders

Sandále sliders sa túto letnú sezónu opäť vracajú a sú zaujímavejšie ako kedykoľvek predtým. Populárne sú odvážnejšie a výraznejšie prevedenia týchto jednoducho navrhnutých šľapiek, pre ktoré je typická rovná syntetická podrážka a hrubý pásik cez nart na nohe. Dnes ich už nájdete zdobené kryštálmi, perlami alebo s metalickým efektom.

Tip na nosenie: Nemyslite si, že tieto šľapky sa hodia len k bazénu - môžete nimi osviežiť váš bežný denný outfit. Obujte si ich s plátennými nohavicami a voľnou blúzkou pre elegantný letný look.

Potrebujete sa inšpirovať?

Šľapky a sandále ponúkajú tohto roku naozaj rozmanitú škálu štýlov pre každý vkus a príležitosť. Ak sa chcete inšpirovať, skúste CCC. Či dávate prednosť minimalistickej elegancii alebo máte chuť na odvážnejšie kúsky, v kamenných predajniach alebo online obchode CCC si každá dáma nájde niečo pre seba. CCC ponúka široký sortiment štýlov od mnohých výrobcov vrátane svetoznámych značiek, vysokú kvalitu a rozumné ceny. Privítajte teda letnú sezónu sebavedomo a hlavne komfortne a štýlovo obutá.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre