05022024štv

PR články, komerčné, Levice

7 najlepších lacných maskár

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Moderný trh ponúka veľký výber kozmetiky, pre ktoré môže byť veľmi ťažké nájsť skutočne kvalitný produkt, ktorý bude zodpovedať jeho hodnote. Hľadáte dobrú maskaru na každý deň? Nechcete za značku preplácať? V tomto článku sa pozrieme na hodnotenie najzaujímavejších rozpočtových riaseniek. Toto je 10 najlepších produktov na mihalnice s výborným zložením a zodpovedajúcou cenou.

7 najlepších lacných maskár

Vivienne Sabo Cabaret

Dobrá talianska maskara s dramatickým effektom. Vynikajúce predĺženie, úhľadné oddelenie, starostlivé natočenie a dodanie nádherného objemu - to urobí s vašimi riasami maskara Cabaret od známej talianskej značky Vivienne Sabo. Vďaka tomuto produktu nielenže vytvoríte svetlý a luxusný vzhľad, ale tiež zdôrazníte kúzlo vášho obrazu. Kvalitný efekt Cabaret je spôsobený tým, že má inovatívny štetec s úzkym koncom. Štetec pomáha dodať riasam úžasné natočenie a objem a taktiež dodá vzhľadu výraznosť a pikantnosť.

Bourjois Volume Glamour

Dobrá maskara od francúzskeho výrobcu s dobrým zložením. Produkt Volume Glamour od Bourjois si získal veľa fanúšikov, to nie je prekvapujúce, pretože je ideálny v každom zmysle. Produkt nenápadne a jemne zdôrazňuje prirodzenú krásu očí, zvyšuje ich výraznosť a hĺbku. Opatrne oddeľuje riasy a vizuálne ich predlžuje. Mäkkosť maskary, o ktorej je reč, je jej ďalším plusom. Dobré zloženie a jemné pôsobenie predchádza alergiám a podráždeniu. Jednoduchá aplikácia a pohodlný štetec, ktorý dopĺňa riasenku bourjois, urobia z nanášania make-upu príjemný proces.

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume

Neuveriteľný produkt od Max Factor. Pri nej sa pohľad stáva natoľko silným, že sa nedá porovnať s Amorovými šípmi. A oči sa stanú anjelsky krásnymi a neodolateľnými. Vynikajúce predĺženie a veľkolepý objem mihalníc sa nemôže len radovať. Švihnite štetcom a muži sú pri vašich nohách. Pomáha vytvárať vzhľad, ktorý vydrží po celý deň, napriek poveternostným podmienkam a dokonca aj vysokej vlhkosti. Obdivuhodná je vytrvalosť. Po dobu 12 hodín je váš make-up svieži a elegantný, bez hrudiek a lepkavosti.

Eveline Extension Volume Professional False Definition&Deep Carbon Mascara

Efekt umelých mihalníc s dobrým objemom a neuveriteľnou dĺžkou je jednoduchý s make-upom Extension Volume Professional od Evelyn Cosmetics https://makeup.sk/categorys/23466/.

To všetko vďaka silikónovému štetcu. Jedným ťahom urobí vaše riasy neprekonateľnými a dodá vášmu vzhľadu hĺbku a výraznosť. Inovatívny ergonomický dizajn nového Perfect BrushTM dokonale oddeľuje riasy bez toho, aby zanechával hrudky.

Riasenka obsahuje vysoko kvalitné aktívne zložky pre účinnú starostlivosť o riasy:

  • D-Panthenol má silný hydratačný účinok, dodáva riasam prirodzený lesk a silu; 
  • Prírodný karnaubský vosk a jojobový olej účinne obnovujú štruktúru mihalníc, podporujú ich regeneráciu a posilnenie;
  • Minerálne pigmenty majú pozitívny sedatívny a protizápalový účinok a nespôsobujú alergické reakcie.

7 najlepších lacných maskár

Maybelline New York Lash Sensational

Maskara Maybelline New York sa postará o váš vzhľad. S ním sa mihalnice stanú výraznými a neodolateľnými. Americký produkt zahalí každú mihalnicu sýtou farbou. Vizuálne predlžuje a zväčšuje objem. Oči žiaria oslnivou krásou.

Jednoduchá aplikácia pomocou pohodlného aplikátora. Elastické štetiny rovnomerne rozložia produkt, oddelia, zvlnia a ich zdvihnú. Glycerínový a jojobový olej hydratujú a vyživujú vlasy, čím zabraňujú ich vypadávaniu . 24 hodín krásy, bez hrudiek, čo môže byť lepšie. Starostlivosť a elegancia v jednej fľaši Maybelline New York.

Bielita Luxury Mascara

Túto kozmetiku milujú mnohí znalci krásy bezchybného make-upu vďaka jej širokému sortimentu a vysokej kvalite. Luxusná maskara od Bielita má veľa výhod. Je vybavený pohodlným štetcom so silikónovými štetinami, ktoré rovnomerne zafarbia a nadvihnú ich. Zároveň sa objem výrazne zvyšuje a vzhľad sa stáva tajomným a očarujúcim. Zloženie obsahuje prírodné vosky, ako aj prvky, ktoré mihalnice vyživujú a zvlhčujú. S týmto produktom môžete získať nielen vynikajúci vzhľad, ale aj komplexnú starostlivosť.

Zloženie maskary, špeciálne vyvinuté talianskymi technickými špecialistami, zaručuje efekt kráľovského objemu. Vďaka kombinácii troch voskov a živice z akácie senegalskej ich dokáže maskara dokonale nadvihnúť a zvlniť. Kompozit fotopolymérov vytvára hladký tenký film, ktorý zachováva tvar mihalníc po vysušení bez toho, aby ich zhoršoval.

L’Oreal Paris Volume Million Lashes So Couture

Francúzska značka L’Oréal Paris ponúka ozdobiť riasy rafinovaným a elegantným objemom. So Couture Million Eyelash Volume má atraktívny dizajn, pre ktorý bola zvolená zlato-fialová farebná gamma. Na fľaštičke je vyobrazený štetec a nápis „High precision fashion“. Samotná maskara má príjemnú vôňu s jemnými tónmi ktorú si najdete na e-shope make.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre