05022024štv

PR články, komerčné, Levice

Ako si mám vybrať moderný pánsky kabát?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Pre mužov, ktorí sa radi obliekajú športovo, je výber pánskeho kabáta tvrdým orieškom. Možno ste práve zmenili prácu a budete musieť zmeniť i šatník alebo potrebujete kabát kvôli spoločenskej udalosti. V oboch prípadoch iste stojíte pred dilemou, aké kabáty sú in a nebudete v nich vyzerať ako váš dedko na retro fotografii. Odhoďte váhanie i starosti stranou a inšpirujte sa tipmi overenými módnymi štylistami.

Ako si mám vybrať moderný pánsky kabát?

Aké sú módne strihy kabátov pre pánov?

Ihneď v úvode vás potešíme, pretože pánske kabáty sú módne v dlhšej i kratšej verzii. Módni guru dávajú zelenú všetkým strihom z dôvodu, že kabáty sú klasickým kúskom pánskeho šatníka, ktorý nikdy nevyjde z módy. Ak hľadáte univerzálnu dĺžku, siahnite po kabáte v dĺžke pod zadok z https://answear.sk/k/on/oblecenie/kabaty. Tento typ kabáta nebudete mať problém skombinovať s rifľami a ani spoločenskými nohavicami.

Pozor však na to, že ak chcete pod kabát nosiť sako, musí byť kabát dlhší ako sako. Toto pravidlo platí aj pre dĺžku rukávov. Neexistuje väčšie faux pas ako lem saka a košele vytŕčajúci z rukávov. Neplatí to pre športové verzie kabátov, kedy je povolené, aby spod kabáta bola vidieť kapucňa mikiny. Pre dosiahnutie skutočne módneho vzhľadu si kúpte kabát pánsky v strihu po kolená alebo predĺženú verziu. V zime nie je nič príjemnejšie ako teplý kabát zakrývajúci aj nohy.

Dávajte si pozor na váš typ postavy

Móda je jedna vec a to, ako v oblečení vyzeráte s ohľadom na vašu postavu, je vec druhá. Ak si nie ste istí, ktorý pánsky kabát vám sadne, vyberte kabát s dĺžkou do polky stehien. Táto dĺžka je univerzálna pre každú postavu. Rovnejší strih a žiadne výrazné detaily vám zaručia, že v kabáte budete vyzerať skvele.

Ktoré farby kabátov sú in pre túto sezónu?

S farbami kabátov veľa nenarobíte, pretože všetky značky sa striktne držia diktátu, ktorý hlása jasné pravidlo – tlmené farby boli, sú a budú in. Preto sú pánske kabáty šité v hnedej, čiernej a modrej farbe. Ak chcete outfit niečím ozvláštniť alebo pridať farby do looku, sústreďte sa na doplnky – šál, klobúk a topánky. Istým ozvláštnením bývajú kabáty s károvaným a prskaným vzorom alebo vrúbkovanou štruktúrou.

Nielen farba je dôležitá

Byť in neznamená len to, že si vyberiete módnu farbu. Dávajte si pozor na materiály, ktoré môžu dojem z kabáta zničiť. Pánske kabáty musia byť zásadne vlnené, bavlnené alebo kašmírové. Všetky ostatné materiály sú len imitáciou kabátov a nemajú s eleganciou, ktorú kabát vyžaruje, nič spoločné. Veľa spraví štýl zapínania. Must have a praktické sú kabáty s dvomi radmi gombíkov. Dovolené sú aj trendové cvočky.

Ako vybrať pánsky kabát, ktorý vyzerá športovo?

Muži obľubujúci športové oblečenie majú z kabátov trochu strach. Boja sa, že kabát zapadne v šatníku prachom a nedokážu ho skombinovať s ostatným oblečením vo svojej výbave. Ak patríte medzi týchto pánov, vyberte si kabát spĺňajúci tri parametre – dĺžka pod zadok, stojačik a športové detaily. Dĺžka pod zadok znamená, že ku kabátu môžete nosiť rifle i ležérnejšie nohavice. Stojačik dodáva kabátu mladistvý a svieži vzhľad. Namiesto kabátu so zapínaním na klasické gombíky dajte prednosť kabátom s cvokmi alebo so zipsom zakrytým klopou. Športovejšie vyzerajú kabáty pánske so šikmými vreckami.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre