05032024pia

Za lúpežnými prepadmi levických herní a dôchodkyne v jej dome je zodpovedný 32 ročný Levičan Martin

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Za lúpežnými prepadmi levických herní a dôchodkyne v jej dome je zodpovedný 32 ročný Levičan MartinLEVICE 21. septembra 2015 - Levickí kriminalisti objasnili sériu lúpeží, ku ktorým došlo v auguste a v septembri tohto roku.

Prvá lúpež sa stala 9. augusta v Leviciach na ulici Šoltésovej, kde 32 ročný muž vošiel do herne a namieril na zamestnankyňu zbraň a povedal „Daj mi peniaze z trezoru“. Žena otvorila trezor a podala mu zásuvku s hotovosťou 4 000,-€. Potom jej prikázal, aby si ľahla na zem a počítala do päťdesiat.

Výučba Anglického a Španielkého jazyka v Leviciach - jazyková škola ACADEMIA OLÉ
Druhú lúpež spáchal muž 29. augusta na ulici Fr. Hečku v rodinnom dome. Okolo pol jedenástej dopoludnia vošiel do kuchyne, kde prekvapil 74 ročnú dôchodkyňu. Na ženu namieril zbraň a povedal jej „Daj peniaze, lebo ťa zastrelím! Keď dáš peniaze, nič sa ti nestane." Po tom, ako sa zmocnil jej peňaženky s finančnou hotovosťou 160,-€, poškodenú v dome zamkol a z miesta ušiel.

Dňa 2. septembra pred obedom vošiel do herne na ulici Mlynská. Prišiel k barovému pultu, na obsluhu namieril zbraň so slovami „Dajte mi peňaženku“. Zamestnankyni prikázal ísť do skladu a počítať do päťdesiat. Z herne odcudzil takmer 500,-€.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Po mužovi policajti rozbehli pátranie. Dôslednou operatívnou pátracou činnosťou, dobrou miestnou znalosťou a zbieraním informácií zistili, že za touto trestnou činnosťou je 32 ročný Martin z Levíc. Kriminalisti pracujú aj na objasňovaní ďalších lúpeží, z ktorých je tento muž podozrivý.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Levíc ho obvinil v troch prípadoch zo zločinu lúpeže a v jednom prípade aj s prečinu porušovania domovej slobody. V prípade preukázania viny mu hrozí za tieto skutky trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov. Obvinený je stíhaný väzobne.

zdroj: KR PZ Nitra
Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

POZRITE SI AJ:

Na ulici Františka Hečku v Leviciach muž so zbraňou prepadol 74 ročnú dôchodkyňu v jej dome

Ďalšie lúpežné prepadnutie herne v Leviciach

Počas víkendu na Nám. Šoltésovej v Leviciach prepadli herňu, páchateľom bol Levičan

Polícia objasnila výtržnosť v levickej herni

V Želiezovciach prepadli dvaja maskovaní muži 55 ročného Ladislava v jeho dome

V prípade lúpeže v herni padlo obvinenie na muža z Horných Túroviec

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre