05022024štv

Dôchodkyňu vo Veľkých Turovciach obrali o úspory v priebehu chvíle

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dôchodkyňu vo Veľkých Turovciach obrali o úspory v priebehu chvíleVEĽKÉ TUROVCE 6. apríla 2014 - Vo Veľkých Túrovciach v Levickom okrese došlo vo štvrtok 3.3.2014 dopoludnia ku krádeži. 75 ročná žena sa na chodníku pred domom rozprávala so svojou susedou, keď pri nich zastavilo neznáme auto.

Jeho posádka vystúpila a k žene sa správali veľmi žoviálne. Údajne priniesli jej synovi 100,- eur. Mali však len 200 eurovú bankovku a potrebovali ju rozmeniť. V spoločnosti dvoch neznámych mužov preto žena zašla do domu. Jeden z mužov si vypýtal papierik, na ktorý by mohol jej synovi napísať odkaz a pokiaľ ona rozmieňala bankovku, sledoval ju. Jeho komplic si potom vypýtal prázdnu plastovú fľašu, po ktorú zašla do komory. To bol priestor pre zlodejov. Okradli ju o úspory v hodnote 3300,-€ a vkladnú knižku!

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  Miss Levického okresu 2014 - hlasovanie o titul Miss sympatia


Polícia sa po oznámení prípadu snažila získať identikit podozrivých osôb. Po dvoch podozrivých mužoch, pohybujúcich sa pravdepodobne na vozidle s maďarským evidenčným číslom, kriminalisti pátrajú.

V tomto prípade už vedie vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície v Leviciach trestné stíhanie vo veci pre zločin krádeže.

zdroj: KR PZ Nitra

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre