05062024pon

Za ukradnuté peniaze vystrojil pohrebnú hostinu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Za ukradnuté peniaze vystrojil pohrebnú hostinuŽELIEZOVCE 27. marca 2014 - Šesťdesiatštyri ročný muž zo Želiezoviec prišiel minulý týždeň o 3000,-€. Pán Peter sa zastavil doma okolo obeda len na skok. V predsieni si odložil príručnú tašku a išiel do kuchyne.

Keďže mal ešte ďalšie povinnosti a chystal sa hneď odísť, nechal otvorené dvere. Tento moment využil 61 ročný Ondrej z Pohronského Ruskova, ktorý nepozorovane vošiel do domu. Hneď v predsieni mu padla do oka taška, ktorú zobral a v tichosti odišiel.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  Miss Levického okresu 2014 - hlasovanie o titul Miss sympatia

Keď bol poškodený na odchode a chcel si vziať tašku, zistil, že nie je na svojom mieste. Potom, ako poprezeral dom, mu došlo, že sa pravdepodobne stal obeťou zlodeja. Pán Peter začal po páchateľovi pátrať najskôr na vlastnú päsť, následne všetky potrebné a podstatné informácie oznámil policajtom. Tí všetko dôkladne preverili a zistili, že podozrivým z krádeže by mohol byť podomový brúsič nožov.

Policajti zo Želiezoviec priviezli na oddelenie 61 ročného Ondreja, ktorý krádež nepoprel a dokonca policajtom povedal, že všetky peniaze minul na pohrebnú hostinu známeho. Poverený policajt ho obvinil z prečinu krádeže, za ktorý mu hrozí trojročný trest odňatia slobody.

zdroj: KR PZ Nitra

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre