05032024pia

Tragická dopravná nehoda v Šahách, o život prišiel 59-ročný chodec, Polícia hľadá svedkov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAHY 13. marca 2024 - Záchranné zložky boli v utorok 12. marca 2024 vo večerných hodinách vyslané k dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste II/527 v Šahách. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Nitre Jana Šinková, o život tu prišiel 59-ročný chodec.

Tragická dopravná nehoda v Šahách, o život prišiel 59-ročný chodec, Polícia hľadá svedkov

Podľa ďalších informácii k dopravnej nehode došlo pravdepodobne tak, že na uvedenom úseku cesty z doposiaľ presne nezistených príčin sedel chodec. "V tom čase tadiaľ prechádzalo motorové vozidlo, pričom osobu za volantom pravdepodobne oslnili svetlá oproti idúceho kamióna a preto v čas nevidela muža nachádzajúceho sa na ceste. Osoba v domnienke, že došlo k stretu so zverou pokračovala v jazde ďalej. Keď sa dozvedela, že došlo k dopravnej nehode, zavolala na políciu. 59-ročný chodec žiaľ utrpel pri nehode zranenia nezlučiteľné so životom. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania polície," priblížila Šinková.

Tragická dopravná nehoda v Šahách, o život prišiel 59-ročný chodec, Polícia hľadá svedkov

Polícia vyzýva svedkov, ktorí videli dopravnú nehodu a vedia poskytnúť bližšie informácie k jej priebehu, aby tak urobili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj. "Každá informácia môže mať rozhodujúci význam pri posúdení priebehu nehody a určení miery zavinenia," uzavrela hovorkyňa KR PZ v Nitre.

JAZDITE ZODPOVEDNE!

zdroj a foto: KR PZ v Nitre

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, SVETLÁ A SVIETIDLÁ, ZNAČKOVÝ ALKOHOL, KÁVA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre