05022024štv

Pri Kalnej nad Hronom smerom na Mochovce sa zrazili tri osobné vozidlá

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

KALNÁ NAD HRONOM 23. októbra 2023 - Na štátnej ceste Kalná nad Hronom smer Mochovce sa zrazili tri osobné vozidlá. Ako informuje Andrea Červočová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, dopravnú nehodu ohlásili dňa 21. októbra 2023 krátko po 13:20 hod.

Pri Kalnej nad Hronom smerom na Mochovce sa zrazili tri osobné vozidlá

Podľa jej ďalších informácii na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Leviciach, ktorí havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru a očistili vozovku.

Ako informovala Renáta Čuháková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre, k dopravnej nehode došlo podľa doposiaľ zistených skutočností tak, že vodič osobného motorového vozidla zn. Mini One jazdiaceho v smere od obce Nemčiňany na Kalnú nad Hronom pri prejazde križovatky pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky a najmä svojim schopnostiam a po prejazde križovatky prešiel do protismeru. "Tu došlo k zrážke s oproti idúcim vozidlom Nissan X- Trail. Po zrážke vozidlo Nissan X-Trail zostalo stáť vo svojom jazdnom pruhu a vozidlo Mini One bolo odhodené vľavo v jeho smere jazdy do ďalšieho odbočovacieho jazdného pruhu, kde v tom čase opačným smerom viedol vodič osobné motorové vozidlo zn. Škoda Octavia, ktorý strhol riadenie vpravo v jeho smere jazdy a vyšiel mimo cestu vpravo, pričom došlo k zrážke medzi ľavou zadnou stranou vozidla Mini One a ľavou prednou časťou vozidla Škoda Octavia," priblížila Čuháková.

Pri dopravnej nehode utrpeli vodička Nissanu a jej spolujazdkyňa a vodič Mini One ľahké zranenia, ktoré upresní lekárska správa. "Vodiči boli na mieste dopravnej nehody podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom objasňovania," uzavrela Renáta Čuháková.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Pri Kalnej nad Hronom smerom na Mochovce sa zrazili tri osobné vozidlá

Pri Kalnej nad Hronom smerom na Mochovce sa zrazili tri osobné vozidlá

zdroj a foto: KR HaZZ v Nitre

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre