05022024štv

Nehoda nákladného auta v Kalnej nad Hronom, z mosta ponad Hron strhol kus zábradlia (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

KALNÁ NAD HRONOM 23. augusta 2023 - V Kalnej nad Hronom pri železničnom moste ponad Hron sa dnes okolo 16. hodiny stala dopravná nehoda nákladného auta. Z mosta ponad Hron strhol kus zábradlia. Ako prvé o tom informovali My noviny.

Nehoda nákladného auta v Kalnej nad Hronom, z mosta ponad Hron strhol kus zábradlia (video)

Podľa ďalších informácii My noviny nákladné auto ostalo visieť na krajnici v blízkosti Hrona. "Osobné auto Mazda išlo v smere od Levíc. Na križovatke za mostom zabrzdilo a odbočovalo vľavo do obce. Za ním išli dve nákladné autá. Podľa polície sa ťahali, jedno bolo nepojazdné. Zničené zábradlie dočasne nahradia pletivom. Výmenu zabezpečí Slovenská správa ciest," približujú My noviny.

Ako pre My noviny doplnil starosta Kalnej nad Hronom Igor Gogora, vodič nákladného auta nevedel rýchlo zabrzdiť. "Príves vybočil a zobral približne desať metrov zábradlia. Auto ostalo na krajnici."

Pozrite si videá z miesta nehody nižšie :

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie



zdroj: My noviny, foto a video: internet

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre