05022024štv

Medzi Preseľanmi nad Ipľom a Šahami motocyklistu vymrštilo na kapotu a čelné sklo vozidla

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PRESEĽANY NAD IPĽOM 10. augusta 2022 - Medzi Preseľanmi nad Ipľom a Šahami sa stala dopravná nehoda motocyklistu a osobného motorového vozidla. Ako informuje Andrea Červočová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, dopravnú nehodu ohlásili v utorok 9. augusta 2022 krátko po 18:15 hod.

Medzi Preseľanmi nad Ipľom a Šahami motocyklistu vymrštilo na kapotu a čelné sklo vozidla

Podľa jej ďalších informácii na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Leviciach (z hasičskej stanice v Šahách), ktorí zranenej osobe poskytli predlekársku prvú pomoc a havarované vozidlo zabezpečili proti vzniku požiaru.

Ako informovala Renáta Čuháková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru, k dopravnej nehode došlo tak, že vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Opel Astra na rovnom úseku cesty III/1567 medzi obcami Šahy - Preseľany nad Ipľom v smere na mesto Šahy, kde v tom čase rovnakým smerom pred ním jazdil vodič na motocykli zn. Yamaha a v dôsledku nedodržania bezpečnej vzdialenosti vodičom osobného vozidla došlo v uvedenom úseku cesty k zrážke medzi pravou prednou časťou osobného vozidla a zadnou časťou motocykla. "Vodiča motocykla vymrštilo na kapotu a čelné sklo, odtiaľ spadol na vozovku pred vozidlo. Motocyklistovi boli spôsobené zranenia s dobou obmedzenia na bežnom spôsobe života viac ako sedem dní, previezli ho leteckou prepravou do Fakultnej nemocnice v Nitre. Zranenia vodiča motocykla upresní lekárska správa. Vo veci Polícia začala trestné stíhanie za prečin Ublíženie na zdraví podľa § 158 Trestného zákona," upresnila Čuháková.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Medzi Preseľanmi nad Ipľom a Šahami motocyklistu vymrštilo na kapotu a čelné sklo vozidla

zdroj: KR HaZZ v Nitre, KR PZ v Nitre, foto: KR HaZZ v Nitre

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre