04272024sob

V Podlužanoch chcel prebehnúť cez cestu, zrazilo ho auto

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PODLUŽANY 13. januára 2017 - V obci Podlužany sa vo štvrtok 12.1.2017 v čase o 13:40 hod. stala dopravná nehoda, pri ktorej bol zrazený cez cestu prebehujúci chodec.

V Podlužanoch chcel prebehnúť cez cestu, zrazilo ho auto

K dopravnej nehode došlo tak, že 29-ročný muž bežal po pravej strane vozovky v smere na mesto Levice, pričom chcel prebehnúť na druhú stranu cesty a náhle vybočil ku stredu vozovky. V tom čase však oproti nemu viedol osobné vozidlo značky Kia Sportage 74-ročný vodič, ktorý na danú situáciu už nedokázal včas zareagovať a narazil ľavou prednou časťou vozidla do bežiaceho chodca.

Esines.sk - tvorba web stránok a e-shopov

Pri dopravnej nehode k ťažkému zraneniu chodca. Vykonané dychové skúšky u vodiča ako aj u chodca mali negatívny výsledok, hmotná škoda bola odhadnutá na 3000 eur.

V Podlužanoch chcel prebehnúť cez cestu, zrazilo ho auto

Dopravná nehodovosť v okrese Levice

Od začiatku roka do 12. januára 2017 Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice zaznamenal na cestách Levického okresu celkom 6 dopravných nehôd (-1). Pri jednej nehode došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách bola jedna osoba ťažko zranená (-1). Pod vplyvom alkoholu nebola zavinená dopravná nehoda. Hmotná škoda dosiahla výšku 9 800 €.

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

Andrej Budai photo

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre