05042024sob

Vodič na levickom sídlisku Ul. Pereckej pri cúvaní zrazil chodkyňu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 11. novembra 2016 - Dňa 10.11.2016 v čase o 19:20 hod. došlo v Leviciach k dopravnej nehode, pri ktorej bola ľahko zranená jedna osoba.

Vodič na levickom sídlisku Ul. Pereckej pri cúvaní zrazil chodkyňu

K dopravnej nehode došlo tak, že 63-ročný vodič viedol osobné vozidlo zn. Hyundai i35 v meste Levice po príjazdovej komunikácii Ul. Pereckej s úmyslom zaparkovať svoje vozidlo na odstavnú plochu parkoviska na sídlisku Ul. Pereckej. Po pohnutí sa v smere dozadu na parkovacie miesto pri zníženej viditeľnosti - hustého dažďa a následkom nevšimnutia si 69-ročnej chodkyne, ktorá prechádzala v tom čase cez parkovisko, pri cúvaní s vozidlom došlo k zachyteniu chodkyne pravou stranou prednej časti nárazníka vozidla.

Po spozorovaní chodkyne vodič vozidla zn. Hyundai s vozidlom zastavil a chodkyňu previezol na lekárske vyšetrenie do nemocnice v Leviciach. Udalosť nahlásil na linku 158.

Pri nehode došlo k zraneniu chodkyne. Požitie alkoholických nápojov u vodiča ako aj u chodkyne nebolo zistené.

Vodič na levickom sídlisku Ul. Pereckej pri cúvaní zrazil chodkyňu

Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Od začiatku roka do 10. novembra 2016 Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice zaznamenal na cestách Levického okresu celkom 152 dopravných nehôd (-22). Pri 95 nehodách došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách boli tri osoby usmrtené (-6), dvadsaťdva osôb sa zranilo ťažko (-6) a stodvanásť osôb bolo ľahko zranených (-3). Pod vplyvom alkoholu bolo zavinených dvadsaťtri dopravných nehôd. Hmotná škoda dosiahla výšku 397 520 €.

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre