05042024sob

V Leviciach vodička s vozidlom na priechode pre chodcov zrazila dve mladé ženy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 8. júla 2016 - V piatok 1.7.2016 v čase o 10:25 hod. došlo v Leviciach k dopravnej nehode, pri ktorej sa zranili dve chodkyne.

V Leviciach vodička s vozidlom na priechode pre chodcov zrazila dve mladé ženy

K dopravnej nehode došlo tak, že 47-ročná vodička viedla osobné vozidlo zn. HYUNDAI po Ul. P. O. Hviezdoslava v smere od centra mesta Levice na OC Tesco. V križovatke Ul. Kittenbergera odbočovala doľava, pričom následkom nevenovania sa plne vedeniu vozidla a situácii v cestnej premávke, nespozorovala na priechode pre chodcov dve chodkyne, ktoré prechádzali po označenom priechode pre chodcov.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

V ľavej časti vozovky došlo k nárazu do 18 – ročnej chodkyne, ktorá bola vyhodená na kapotu vozidla, odkiaľ spadla na vozovku a ostala ležať. Prednou časťou nárazníka došlo k nárazu do 17-ročnej chodkyne, ktorá bola odhodená pred vozidlo, kde ostala ležať na vozovke.

Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu oboch chodkýň. Vykonaná dychová skúška u vodičky mala negatívny výsledok. Hmotná škoda bola odhadnutá na 500 €.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Od začiatku roka do 7. júla 2016 Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice zaznamenal na cestách Levického okresu celkom 92 dopravných nehôd (+3). Pri 55 nehodách došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách bola usmrtená jedna osoba (-2), desať osôb sa zranilo ťažko (-3) a šesťdesiattri osôb bolo ľahko zranených (+3). Pod vplyvom alkoholu bolo zavinených trinásť dopravných nehôd. Hmotná škoda dosiahla výšku 266 320 EUR.

zdroj a fotografia: OR PZ Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre