05032024pia

Iba 23 ročný Martin z Levíc zomrel pri ceste na rybačku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Iba 23 ročný Martin z Levíc zomrel pri ceste na rybačku

TELINCE / VRÁBLE 15. mája 2016 - Nedeľa 15. mája 2016 sa stala tragickou pre mladého, len 23-ročného Martina z Levíc.

Ten išiel na rybačku, no so svojim vozidlom, ktoré šoféroval, vrazil medzi Vrábľami a obcou Telince do stromu. Mimoriadne šťastie mala jeho takisto 23-ročná spolujazdkyňa, ktorú s ľahkými zraneniami previezli do nemocnice.

Táto tragická nehoda sa stala tak, že na mokrej ceste v zákrute vodič s vozidlom dostal šmyk a prešiel do protismeru a následne vrazil do stromu. Tento náraz vozidlo odhodilo späť na cestu, pričom bočná časť vozidla na strane vodiča bola úplne zničená. Danému šmyku nepomohlo ani to, že na vozidle boli ešte zimné pneumatiky.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5

Spolujazdkyňa po nehode vybehla v šoku von z vozidla a zavolala pomoc. Vodiča po náraze vymrštilo z vozidla, ten utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Požitie alkoholu sa bude zisťovať pri pitve, príčina nehody je v štádiu vyšetrovania.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Smutnou zaujímavosťou je, že presne na tomto istom mieste sa v pondelok 9. mája 2016 stala podobná nehoda, pri ktorej takisto vozidlo dostalo šmyk, prešlo do protismeru a narazilo do stromu, ktorý je hneď vedľa toho, do ktorého vrazil Martin. V tomto prípade viezol 40-ročný vodič kolegov z práce, 4 muži sa zranili ťažko a jeden ľahko.

Video z nehody tu: http://www.noviny.sk/c/krimi/martin-23-isiel-s-priatelkou-narybacku-po-naraze-do-stromu-zomrel

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre