05022024štv

Medzi Novou Dedinou a Čajkovom pri predchádzaní cyklistu prešiel do priekopy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NOVÁ DEDINA / ČAJKOV 18. apríla 2014 - Dňa 13.4.2014 v čase o 13:05 hod. došlo k dopravnej nehode s účasťou cyklistu. Tridsaťtriročný cyklista jazdil na bicykli po ceste III/51023 od obce Nová Dedina v smere na obec Čajkov. Na rovnom úseku cesty chcel odbočiť vľavo na miesto ležiace mimo cesty.

Dopravná nehoda, Nová Dedina - Čajkov, 13.4.2014

Pred odbočením sa nedostatočne presvedčil o voľnosti ľavého jazdného pruhu za sebou a začal s bicyklom odbočovať v čase, keď bol predchádzaný osobným vozidlom zn. Peugeot, ktorý viedol dvadsaťjedenročný vodič rovnakým smerom. Následkom uvedeného došlo ku zrážke medzi zadným kolesom bicykla a pravým spätným zrkadlom osobného vozidla. Vodič osobného vozidla v snahe zabrániť zrážke po prudkom brzdení prešiel do ľavej priekopy, kde sa s vozidlom prevrátil na ľavú stranu. Cyklista po zrážke spadol s bicyklom na vozovku, pri dopravnej nehode utrpel ľahké zranenie. Dychová skúška bola u oboch negatívna.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  Miss Levického okresu 2014 - hlasovanie o titul Miss sympatia


Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice eviduje od začiatku roka 2014 do 16. apríla na cestách Levického okresu celkom 49 dopravných nehôd, čo je o 9 nehôd viac ako v rovnakom období minulého roka. Z uvedeného počtu dopravných nehôd bolo zaznamenaných 25 nehôd, pri ktorých došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri dopravných nehodách  došlo k usmrteniu troch osôb (+3), ťažkému zraneniu dvoch osôb (-4) a 23 účastníkov sa zranilo ľahko (-2). Tri dopravné nehody boli zavinené pod vplyvom alkoholu. Hmotná škoda bola odhadnutá na 114 000 €.

 
zdroj a fotografia: OR PZ Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre