05022024štv

Medzi Veľkym Ďurom a Kalnou nad Hronom zrazili podnapitú chodkyňu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

VEĽKÝ ĎUR / KALNÁ NAD HRONOM 9. apríla 2014 - Dňa 2.4.2014 v čase o 22:30 hod. došlo k dopravnej nehode s účasťou chodkyne. Štyridsaťšesťročná chodkyňa kráčala za zníženej viditeľnosti bez reflexných prvkov pri pravom okraji vozovky, po ceste I/51 v smere od obce Veľký Ďur na obec Kalná nad Hronom. Na presne nezistenom mieste cesty bola osvetlená protiidúcim vozidlom, v dôsledku čoho neodhadla pravú krajnicu vozovky a začala prechádzať do protismernej časti vozovky v čase, keď bola obchádzaná nákladným vozidlom, ktorého vodič jazdil tým istým smerom.

Dopravná nehoda, Veľký Ďur - Kalná nad Hronom, 2.4.2014

Vodič nákladného vozidla sa snažil chodkyňu obísť čo najviac vľavo, ale i napriek tomu došlo v strede vozovky k zrážke ľavej časti tela chodkyne s pravým spätným zrkadlom nákladného vozidla. Chodkyňa bola nárazom odhodená do pravej priekopy v smere jazdy vozidla. Vodič vozidlo zastavil a previezol chodkyňu do obce Kalná nad Hronom na ČS AGIP, odkiaľ dopravnú nehodu oznámil a privolal lekársku pomoc. Vykonaná dychová skúška mala u chodkyne pozitívny výsledok, u vodiča nákladného vozidla negatívny výsledok. Chodkyňa utrpela pri dopravnej nehode ľahké zranenie. Hmotná škoda bola odhadnutá na 70 €.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  Miss Levického okresu 2014 - hlasovanie o titul Miss sympatia

Dopravná nehoda, Veľký Ďur - Kalná nad Hronom, 2.4.2014

Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice eviduje od začiatku roka 2014 do 3. apríla na cestách Levického okresu celkom 42 dopravných nehôd, čo je o 6 nehôd viac ako v rovnakom období minulého roka. Z uvedeného počtu dopravných nehôd bolo zaznamenaných 23 nehôd pri ktorých došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri dopravných nehodách  došlo k usmrteniu troch osôb (+3), ťažkému zraneniu jednej osoby (-5) a 20 účastníkov sa zranilo ľahko (-2). Štyri dopravné nehody boli zavinené pod vplyvom alkoholu. Hmotná škoda bola odhadnutá na 95 230 €.

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre