05022024štv

Basketbal a basketbalové správy z Levíc

Kadeti ŠBK Junior Levice už majú istotu postupu medzi 8 najlepších

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
LEVICE 19. januára 2016 - Juniori v príprave vyhrali v Prievidzi, kadeti už s istotou postupu medzi 8 najlepších, uspeli s Interom, ale podľahli Karlovke. Žiaci i starší mini žiaci si zo súperoch ihrísk priniesli víťazstva.
Kadeti ŠBK Junior Levice už majú istotu postupu medzi 8 najlepších

Prípravný zápas juniorov U19

MBA Prievidza – ŠBK Junior Levice 61 : 76 /29 : 26/

Body LV: Ševčík 17, Arvaj 14, Boócz 9, Szabó 8, Lukniš 7, Bendík a Mišenka po 6, Števko 4, Adámik a Danielič po 2, Povrazník 1

Levické družstvo juniorov si v piatok zmeralo sily s rovesníkmi Prievidze na ich palubovke. V úvode ťahali za kratší koniec a domáci sa ujali vedenia, ale do prestávka sa im podarilo bodovo dotiahnuť a zmazať manko na rozdiel 3 bodov. Po prestávke prišla zo strany Levičanov doslova bodová smršť a v tretej desaťminútovke zaznamenali 31 bodov a výrazne tak naklonili misky váh na svoju stranu. V poslednej štvrtine už kontrolovali vývoj zápasu.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.

Liga kadetov U17

ŠBK Junior Levice – Inter Bratislava 69 : 60 /31 : 40/

Body LV: Bátovský 17, Frtús 15, Goda 12, Villem a Zigo po 8, Jesenský 5, Hrnčír 4

Levičania mali veľmi zlý vstup do zápasu, nedarila sa im streľba, viazla rozohrávka a naopak súper prakticky na čo siahol, tak to premenil a už v priebehu úvodnej štvrtiny viedol Inter o 15 bodov. Postupom času sa už hra vyrovnala, ale hostia si stále udržiavali sľubný náskok. Zlom v zápase ale nastal v záverečnej štvrtine, v ktorej obrana Levičanov povolila hosťom iba 4 body, čo bolo základom na dokonalý obrat v stretnutí a domáci si tak obrovskou bojovnosťou a úsilím pripísali víťazstvo.
Kadeti ŠBK Junior Levice už majú istotu postupu medzi 8 najlepších

ŠBK Junior Levice - MBK Karlovka Bratislava 70 : 87 /39 : 45/

Body LV: Bátovský 19, Frtús 12, Villem 10, Sirotňák 8, Lacko 6, Goda a Slaninka po 4, Zigo 3, Hrnčír a Balogh po 2

V zápase s Karlovkou sme do stretnutia vstúpili nekoncentrovane a súper trestal každú našu chybu. Len v 1. štvrtine sme nazbierali 15 strát a umožnili tak súperovi obrovský počet ľahkých bodov spod koša. Celkovo sme ju prehrali 7:21 a opäť sme sa ocitli na začiatku druhej štvrtiny v rovnakej pozícií ako v sobotu. Zlepšeným výkonom sme do polčasu skorigovali vedenie, keď striedajúci hráči priniesli oživenie a energiu na obrannú polovicu. V tretej štvrtine sa nám podarilo priblížiť súperovi na 5 bodov, opäť sme ale mnohými nepresnosťami a chybami v obrane dovolili urobiť súperovi šnúru a v podstate tak rozhodli o osude stretnutia. Napriek prehre treba pochváliť bojovnosť chalanov, keď aj bez dvoch stredných rozohrávačov v zostave neskladali zbrane a bojovali obe stretnutia až do konca.

Kadeti ŠBK Junior Levice už majú istotu postupu medzi 8 najlepších

Oblastná súťaž žiakov U14

GABBO Senec – ŠBK Junior Levice 7 : 108 /5 : 46/

Body LV: Petrovič 37, Lojek 20, Lӧrinc 14, Špaňo 10, Chaban 9, Cserhelyi a Lepieš po 6, Frtús 4, Gatial 2

GABBO Senec – ŠBK Junior Levice 8 : 113 /4 : 49/

Body LV: Petrovič 34, Lӧrinc 24, Gatial 14, Lojek 10, Frtús 9, Špaňo 8, Cserhelyi 6, Chaban a Lepieš po 4

Levickí žiaci cestovali na svoje zápasy proti do Senca. V obidvoch zápasoch sa hneď od začiatku pustili do súpera, dobre bránili a následne trestali každú jeho chybu a svoje vedenie tak rýchlo zvyšovali. V oboch zápasoch tak zaknihovali dve povinné víťazstvá, v ktorých oboch zaťažili konto súpera stovkou.
Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Oblastná súťaž starších minibasketbalistov U12

BK Lokomotíva Sereď – ŠBK Junior Levice 38 : 47 /19 : 28/

Body LV: Kováčik 10, Broškovič a Kulčár po 8, Vizi 6, Adamec 4, Koštrna a Slamka po 4, Ištok 3

BK Lokomotíva Sereď – ŠBK Junior Levice 33 : 43 /12 : 23/

Body LV: Slamka 19, Kováčik 10, Pohanka a Ištok po 4, Broškovič, Koštrna a Vizi po 2

Starší minibasketbalisti nastúpili v Seredi v dôležitých zápasoch o postup na májové majstrovstvá Slovenska. Hral sa výborný rýchly basketbal a najmä v hre 1:1 vynikali na jednej aj druhej strane jednotlivci. Pochvalu si zaslúži však celý tím. V obrane vynikal Ištok, postupne sa k nemu pridali Vizi a netradične Kulčár. V útoku potiahli mladé nádeje skvelí Kováčik, Broškovič a Slamka. Najbližšie Levičania privítajú 30.1.2016 na 6.ZŠ Karlovku Bratislava.
zdroj a fotografie: ŠBK Junior Levice
Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

POZRITE SI AJ:

- Družstvá U17 a U13 ŠBK Junior Levice víťazne, U11 nestačila na kvalitného súpera

- Intersport Levice zefektívňuje a sprehľadňuje podporu levických športových klubov

- Všetky družstvá ŠBK Junior Levice počas víkendu s vysokými víťazstvami

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre