04262024pia

PR články, komerčné, Levice

Intersport Levice zefektívňuje a sprehľadňuje podporu levických športových klubov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 21. decembra 2015 - Levická predajňa športových potrieb INTERSPORT, ktorá sa nachádza v OC City Park, je známa aktívnou podporou levických športových klubov. V súčasnosti podporuje 13 klubov: ŠBK Junior Levice - žiaci, Levickí Patrioti - muži, Karate klub Goju-Ryu, VK Palas Levice, FK Slovan Levice, HK Levice, Tenisová škola Tomáša Krištofa, Detská športová akadémia Levice, Materské centrum MEDULIENKA, BKŽ Levice, Spartak Tlmače, Ranč Santovka, 1. FC Kalná nad Hronom.

Intersport Levice zefektívňuje a sprehľadňuje podporu levických športových klubov

Systém podpory levických športových klubo bol doteraz postavený na systéme poskytnutia 2% z ceny každého zakúpeného tovaru v levickom INTERSPORT-e. Tento systém však nebol dostatočne prehľadný, preto vedenie predajne pristúpilo k efektívnejšiemu a prehľadnejšiemu systému podpory.

Intersport Levice zefektívňuje a sprehľadňuje podporu levických športových klubov
Nový systém podpory je zavedený tak, že za každý nákup v levickom INTERSPORT-e v hodnote 50 EUR získa návštevník guličku, ktorú podľa svojho rozhodnutia môže vhodiť do sklenenej urny s označením daného športového klubu. Takto budú teda nielen prehľadnejšie poskytnuté finančné odmeny pre jednotlivé športové kluby, ale najmä spravodlivejšie, keďže o podpore pre daný klub rozhodne práve zákazník. Ak sa zákazník nevie rozhodnúť alebo nemá niektorý obľúbený športový klub, ktorý by chcel podporiť, môže svoju guličku vhodiť do sklenenej urny pod označením INTERSPORT a tým pádom sa tieto financie spravodlivo rozdelia medzi všetky kluby.

Intersport Levice zefektívňuje a sprehľadňuje podporu levických športových klubov
Vhodiť guličku pre podporu obľúbeného športového klubu je možné priamo pri pokladni INTERSPORT-u, pričom hodnota jednej guličky je 1 EUR.

Aktuálne novo-zavedený systém v súčasnosti funguje 2 mesiace, za ktoré INTERSPORT Levice športovým klubom odovzdal vo štvrtok 18.12.2015 finančné odmeny. Za tieto prvé dva mesiace odovzdal jednotlivým športovým klubom nasledovnú finančnú podporu: HK Levice - 200 EUR, ŠBK Junior Levice - 150 EUR, Materské centrum Medulienka - 150 EUR, FK Slovan Levice - 125 EUR, VK Palas Levice - 100 EUR, Levickí Patrioti - 100 EUR.

Intersport Levice zefektívňuje a sprehľadňuje podporu levických športových klubov
Dušan Foltán, majiteľ INTERSPORT Levice: "Projekt na podporu levických športových klubov vznikol zhruba pred jedem a pól rokom, v rámci ktorého sme chceli podporiť ich aktivity. Pre ich podporu sme si povedali, žeby sme do rozhodovania o tom, ktorý klub podporiť, mohli zapojiť našich zákazníkov. Priamo teda naši zákazníci môžu rozhodnúť o tom, ktorý levický športový klub získa akú podporu. Predtým systém fungoval na princípe 2% z ceny každého u nás zakúpeného tovaru, no tento náš nový systém je oveľa prehľadnejší, efektívnejší a spravodlivejší. Súčasný systém teda funguje tak, že za každý nákup v hodnote každých 50 EUR získa zákazník guličku, ktorej hodnota je 1 EUR. Túto guličku môže vhodiť priamo do sklenenej urny, ktorá je označená názvom daného športového klubu a tým pádom pôjdu tieto peniaze danému klubu. Tieto peniaze následne môžu športové kluby použiť na nákup športového vybavenia a ďalšieho tovaru, ktoré ponúka Intersport. Všetky tieto guličky idú na podporu športu v Leviciach. Budeme radi, ak ku nám budú ľudia chodiť nakupovať a tým pádom budú podporovať šport v Leviciach. Myslím si, že v Leviciach a okolí nie je veľa firiem, ktoré levický šport podporujú tak, že priamo ľudia rozhodnú o tom, aká výška podpory danej firmy pôjde ktorému klubu."

Intersport Levice zefektívňuje a sprehľadňuje podporu levických športových klubov
Michal Červenák, Palas VK Levice: "Volejbalový klub Palas VK Levice prešiel zmenou vo vedení, s týmto projektom sme začali trocha neskôr. Tento projekt je veľmi dobrý, každé pomôcky, ktoré si jednotlivé družstvá v rámci tejto podory môžu vybrať, môžu napomôcť rozvoju jednotlivých tímov. Získané financie použijeme na materiálno - technické zabezpečenie klubu, ako napr. na švihadlá, expandre a podobne. Volejbal v Leviciach má 49 - ročnú tradíciu, budúci rok budeme oslavovať jubileum - 50 rokov volejbalu v Leviciach, takže sa na to budeme patrične pripravovať. Oslava sa pravdepodobne bude konať poslednú júnovú sobotu v roku 2016. Chceli by sme to spraviť vo veľkom štýle. Ďakujeme všetkým sponzorom a partnerom, ktorí podporujú náš klub a zároveň aj všetkým v klube, aby im vydržala energia a entuziazmus, aby sa baby snažili a takisto ďakujem rodičom za podporu. Chcel by som tiež poďakovať sponzorom, ktorí podporujú aj iné športy v Leviciach, chcel by som všetkým zaželať hlavne veľa zdravia a pokoja v novom roku, nech sa všetkým darí."

Intersport Levice zefektívňuje a sprehľadňuje podporu levických športových klubov
Jozef Guťan, HK Levice: "My takúto podporu samozrejme vítame, pretože sa ukázali už po druhý krát, že práve hokej má v Leviciach najväčšiu podporu. Ďakujeme všetkým tým, ktorí sa podieľali na tom, že sme získali najvyššiu finančnú čiastku. Zároveň chceme prehlásiť, že všetky tieto peniaze budú použité na nákup športových pomôcok pre talentovanú mládež, aby sme skvalitnili tréningový proces v našom klube. S mládežou pracujeme každodenne, či sú prázdniny, alebo cez školský rok. Máme tu plne kvalifikovaných trénerov, ktorí majú najvyššie licencie. Som si istý, že o deti je u nás dobre postarané, čo sa týka tréningového a zápasového procesu. Mladší žiaci podávajú veľmi dobré výkony, takisto starší žiaci sa pripájajú niektorými peknými výsledkami, dorastenci nám takisto robia radosť v 1. lige. Po dlhom čase máme otvorenú dorasteneckú súťaž, kde naši chlapci podávajú dobré výsledky. Mužom držíme palce, keďže bojujú o play off v 2. lige a zatiaľ sa im darí. Všetci od trénerov a vedenia robíme na 100% tak, aby sme dosiahli čo najviac úspechov."

Intersport Levice zefektívňuje a sprehľadňuje podporu levických športových klubov
Jaroslav Lukniš, ŠBK Junior Levice: "Spolupráca nášho klubu s Intersportom je veľmi dobrá, je fajn, keď sa nájdu takýto podporovatelia športu v meste. ŠBK Junior Levice má viac než 20-ročnú históriu. V tomto roku máme úplnu pyramídu družstiev od prípraviek až po juniorku. V tomto roku sme po niekoľkých rokoch absencie otvorili družstvo juniorov, kde sú žiaci s rokom narodenia 1997-1998-1999, k nim sme angažovali nového trénera, pána Juríka z Komárna, ktorý robil asistenta majstrov v minulej sezóne. Juniorom sa darí, našou ambíciou je, dostať sa do záverečného turnaja Final four. Čo sa týka kadetov, tam máme dve družstvá "A" a "B". Á-čko sú chlapci ročníka 2000, ktorí odohrali prvé kolo v rámci euroligy. V poslednej sezóne nám veľa detí pribudlo do prípravky, čo nás veľmi teší. Veľmi si vážime podporu všetkých našich podporovateľov a donorov, takisto rodičom, ktorí takýmto spôsobom svojim deťom vypĺňajú voľný čas, že ich priviedli k basketbalu. Takto ku koncu roku pred Vianocami chcem poďakovať aj našim členom výkonného výboru, našim trénerom, šéftrénerovi Jozefovi Ištókovi, ktorý odvádza perfektnú robotu. Všetkým prajem všetko dobré a štastné a veselé Vianoce. "

Ladislav Garaj, Levickí Patrioti: "Vážime si každú podporu športu. Náš klub s Intersportom spolupracuje už dlhšiu dobu. Teraz podľa mňa vymysleli veľmi zaujímavý projekt, sme radi, že sme sa ho mohli zúčastniť a stále sa ho zúčastňujeme. V tomto vidím víziu podpory najmä školských a žiackych klubov a myslím si, že je to tak aj správne, keď vidíme, že práve tieto kluby majú najväčšiu podporu. Dúfam, že aj naďalej budú ľudia podporovať tieto kluby, ako aj sponzori, ktorí sa snažia v tomto meste šport ako taký udržať. Intersport našiel systém, ktorý tu doteraz nikto nepraktizoval, čo je veľmi zaujímavé a dobré. Mali by sme hľadať takéto iniciatívy a spôsoby na to, aby sa financie točili práve tu v regióne a tí, čo pomáhajú nám, aby sme zasa pomáhali nim, takže by to mal byť taký kolobeh. Skúsme si pomáhať navzájom, pracujem s ľuďmi, ktorí nám pomáhajú. Všetkým by som chcel zaželať šťastné a veselé Vianoce a všetko dobré do nového roku, takisto veľa príjemných športových zážitkov na všetkých podujatiach, ktoré sa v Leviciach konajú."

Martina Zigová, MC Medulienka: "My sme v tomto projekte od začiatku, ešte aj predtým, keď bola bločková forma. Aj vtedy sme od Intersportu získali veľmi peknú podporu, ktorú sme vedeli efektívne využiť v prospech nášho materského centra. Tieto peniaze vždy využijeme na nákup pomôcok pre deti nášho materského centra na rôzne športové aktivity ako sú napr. cvičenia na fit loptách, riekanky, tanečné hry, mamičky cvičia s malými detičkami a pod. Všetkým, ktorý nás podporujú, by sme chceli veľmi poďakovať, hlavne rodičom, ktorí nám pomáhajú pri prestavbe materského centra. Chcela by som týmto tiež veľmi poďakovať mestu Levice, ktoré nám pomohlo s výmenou strechy, realizovala sa nová fasáda a zateplenie."

zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai - fotografické a video služby, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre