04252024štv

Simulované študentské voľby na OA Levice

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
LEVICE 19. februára 2016 - Dňa 12. februára 2016 sa na Obchodnej akadémii v Leviciach konali Simulované študentské parlamentné voľby 2016. Tieto modelové voľby, kedy mali študenti už vo veku od 15 rokov možnosť vyskúšať si, ako sa volí, boli organizované Radou mládeže Bratislavského kraja za odbornej podpory Inštitútu pre verejné otázky.
Simulované študentské voľby na OA Levice

Voľby prebehli obdobným spôsobom ako skutočné voľby, členovia volebných komisií disponovali zoznamami voličov, vo volebnej miestnosti sa nachádzala hlasovacia urna, bola zabezpečená dobrovoľnosť a tajnosť hlasovania, volebná miestnoť bola otvorená počas celého dňa. Voľby na OA Levice zabezpečili 3 študentky tretieho ročníka – dobrovoľníčky vo volebnej komisii a účasť študentov bola takmer 50%.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Simulované študentské voľby na OA Levice

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.

Študentské voľby sú nepolitickým projektom vedeným mladými ľuďmi pre mladých ľudí a sú súčasťou neformálneho a praktického vzdelávania k občanstvu a demokracii. Odpovedajú na priepastnú volebnú účasť prvovoličov a nízku účasť mladých ľudí na rozhodovaní vo verejnom živote.

Simulované študentské voľby na OA Levice
zdroj a fotografie: Zuzana Mészárosová
Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Mgr. Ervín Szalma - učiteľ - kandidát na poslanca Národnej rady Slovenskej republiky - voľte č. 20, krúžkujte č. 73

POZRITE SI TIEŽ:

- Ambasádori žien z OA Levice chcú pomáhať...

- Študenti OA Levice poznávali svoje národné korene

- Študenti OA Levice o holokauste

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre