05052024ned

ŠK Atóm Levice bral opäť medailové umiestnenia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
VEĽKÉ VOZOKANY 1. januára 2015 - Dňa 29.12.2015 sa vo Veľkých Vozokanoch konal Silvestrovský beh. Bol to už 21. ročník týchto bežeckých pretekov, na ktorom sa zúčastnilo aj mnoho pretekárov z ŠK Atóm Levice.
ŠK Atóm Levice bral opäť medailové umiestnenia

Za pekného slnečného počasia sa môžeme pochváliť výbornými výsledkami. Hlavné preteky na 9600m vyhrala medzi ženami Ivana Kuriačková a v mužskej kategórii Tadeáš Fazekaš. Hneď za ním na druhom mieste dobehol len dorastenec Matúš Verbovský.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
V ďalších kategóriách bolo umiestnenie nasledovné:

Kategóriu mladšie žiačky vyhrala Nina Tomová.
Kategóriu mladší žiaci vyhral Tomáš Pál. Miško Jánoš skončil na 4. mieste.
V kategórii staršie žiačky skončila Karin Jánošová na 5. mieste, Martina Fiťková na 6. mieste a Paulínka Haulíková na 8. mieste.

ŠK Atóm Levice bral opäť medailové umiestnenia

V kategórii starší žiaci skončil Jakub Toma na 3. mieste, Tobias Kopernický na 6. mieste a Boris Bátovský na 8. mieste. Vzhľadom na to, že podľa propozícii Paulínka Haulíková a Boris Bátovský pretekali so súpermi o niekoľko rokov staršími, ich umiestnenia a zabehnuté časy sa hodnotia na veľmi dobrej úrovni.
V kategórii dorasteniek dobehla Viktória Titková na 4. mieste a Ivana Bólová na 6. mieste.
V kategórii žien nad 35 rokov sa Erika Kopernická umiestnila na 3. mieste a Mirka Jánošová na 4. mieste.
Kategóriu mužov od 40 do 49 rokov vyhral Slavomír Jánoš.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.
Veľmi chvályhodné v našom klube je, že popri našich deťoch sa športovaniu začínajú v čoraz väčšej miere venovať aj ich rodičia. Dôkazom toho je aj účasť rodičov v kategórii rekreační bežci na vzdialenosť 4800m. V tejto kategórii si zasúťažili Štefan Šutka, Róbert Verbovský, Karol Pál, Milan Bátovský a Štefan Haulík. Tieto výsledky len potvrdzujú kvalitnú bežeckú prípravu našich pretekárov, na ktorej má veľkú zásluhu ich trénerka Mária Kuriačková.

ŠK Atóm Levice bral opäť medailové umiestnenia

Celkovo boli preteky zorganizované na výbornej úrovni ukončené spoločným posedením pri guláši, horúcom čaji, varenom vínku a vianočných koláčov. Veríme že aj v roku 2016 sa bude našim pretekárom dariť minimálne tak dobre ako v roku 2015 a ich výsledky ich budú motivovať do ďalšieho trénovania a súťaženia.
zdroj a fotografie: ŠK Atóm Levice

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

PREČÍTAJTE SI AJ:

- V Leviciach sa konal už 16. ročník Vianočných plaveckých pretekov

- Najlepší triatlonisti Slovenska sa stretli v Leviciach + fotografie

- Rybnícka desiatka – 14 pódiových umiestnení pre ŠK Atóm Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre