04262024pia

Skvelá správa pre levický futsal, až traja Levičania v nominácii reprezentácie Slovenska!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 15. septembra 2014 - Pre levický futsal prišla vvýborná správa. Až traja levickí futsalisti sa dostali do nominácie A - reprezentácie Slovenska na sústredenie v Malackách a turnaj Visegrad 4 Nations Futsal Tournament 2014. Do nominácie trénerov Marcosa Angula a Mariána Berkyho sa dostali Egon Zorád, Ján Krivočenko a Erik Bielik.

Skvelá správa pre levický futsal, až traja Levičania v nominácii reprezentácie Slovenska!

Sústredenie v Malackách Levičania absolvovali v dňoch 12.-14.9.2014, pričom samotný turnaj sa hrá v dňoch 15.-17.9.2014.

Našich chlapcov sme sa opýtali, ako vnímajú ich nomináciu do reprezentácie a čomu by ich nomináciu pripísali.

Erik Bielik: "Ako vnímam svoju nomináciu? Vnímam ju ako veľkú výzvu, po operácii je to pre mňa znovu veľká šanca a som s toho šťastný, ako z každej jednej nominácie.
A že čomu by som to pripísal? Ťažko povedať, jedine minulej sezónne sa to dá pripísať, keďže leto je vo futsale uhorková sezónna. No dúfam, že sa nám všetkým trom Levičanom bude dariť a nezahanbíme svoje kluby."


Egon Zorád: "V nominácií trénera Angula som sa ocitol už minulú sezónu v pozícií náhradníka. Tento rok nastali statky-zmätky medzi SFZ a jediným profesionálnym klubom na slovenských palubovkách. Týmto sa otvorilo okienko hráčom z iných mužstiev a síce poloprofesionálnych. Určite som sa potešil, pretože to nie je každodenná záležitosť. I keď som v prvom okamihu trošku váhal kvôli situácií, ale väčšina známych v mojom okolí a najmä rodina ma podporila s myšlienkou, že v akomkoľvek kontexte je to veľká česť...

Ťažko sa mi vyjadruje k tomu, prečo som v nominácií..určite som mal minulú sezónu velmi dobrú, DVD zo zápasov chodia na zväzy a strelecky sa mi darilo...V Leviciach sme urobili kus roboty a nebiť smolného záveru sezóny, mohli sme hrať o medaile. Pohybujem sa na futsalových palubovkách od 18 rokov, reprezentoval som SVK dva krát na akademických MS, takže čo to je za mnou. Vnímam to ale ako veľkú vzpruhu a motiváciu. Zároveň je to aj vizitka klubu, kde pracujeme koncepčne, ľudia okolo klubu sa snažia vytvoriť podmienky a hráči dokazujú, že šport hrajú nie pre peniaze, ale preto, že ho milujú a pre divákov. A tu sa natíska otázka toho, či sa fakt nenájdu v tomto meste žiadne firmy, ktoré by symbolicky vedeli pomôcť práve takým, ako sme my..."

Kompletná nominácia (zdroj: FutsalSlovakia.sk):

brankári: Tomáš Mičuda (ŽFA Žilina), Richard Oberman (Slov-matic FOFO Bratislava)
hráči: Marek Mikulišin, Samo Marušinec, Martin Zdráhal (Across Pinerola Bratislava), Martin Doša (Sparta Praha), Marián Hudek (ŠK Makroteam Žilina), Juraj Višváder (FTVŠ UK Bratislava), Rudolf Beliš (FK Slovanet Prešov), Patrik Zaťovič (MFsK Nitra), Egon Zorád (Futsal Team Levice), Adrián Filan (Across Pinerola Bratislava), Marián Maričák (Čekan Mekenroff Bratislava).

Tréner: Marcos Angulo, asistent trénera: Marián Berky, technický vedúci tímu: Zdeno Hrehor, lekár: MUDr. Roman Križan, fyzioterapeut: Saša Orviský.
Nominácia reprezentácie Slovenska do 21 rokov na sústredenie v Malackách a turnaj Visegrad 4 Nations Futsal Tournament 2014

brankári: Adrián Velčický (MFsK Nitra), Tomáš Kollár (Slov-matic FOFO Bratislava)
hráči: Marek Gajdošík (Etna SK Nové Mesto nad Váhom), Jakub Válek, Mário Boris (ŽFA Žirafa Žilina), Michal Bohmer (Barabéri Bratislava), Marko Hudáček (FK Slovanet Prešov), David Rohaľ (FK Slovanet Prešov), Martin Svitek (FSC Prievidza), Denis Tkáčik, Martin Holák (KSF Doxx Žilina), Tibor Kelíšek (CFC Košice), Lukáš Černek (FC Bulls Trnava)

náhradníci: Erik Bielik (Futsal Team Levice) - Michal Lajš (ŠK Makroteam Žilina).

Tréner: Marián Berky, asistenti trénera: Martin Čambal, Miroslav Janek, technický vedúci tímu: Ján Baltazárovič, lekár: MUDr. Roman Križan, fyzioterapeut: Martin Nozdrovický.


PROGRAM Visegrad 4 Nations Tournament:

15. 9. 2014
o 13.00 h: MAĎARSKO (U-21) - SLOVENSKO (U-21)
o 15.00 h: POĽSKO (U-21) - ČESKO (U-21)
o 17.00 h: MAĎARSKO - SLOVENSKO
o 19.10 h: POĽSKO - ČESKO (priamy prenos ČT šport)


16. 9. 2014
o 12.00 h: POĽSKO (U-21) - SLOVENSKO (U-21)
o 14.00 h: ČESKO (U-21) - MAĎARSKO (U-21)
o 16.00 h: ČESKO - MAĎARSKO (priamy prenos ČT šport)
o 18.00 h: POĽSKO - SLOVENSKO


17. 9. 2014
o 12.00 h: MAĎARSKO (U-21) - POĽSKO (U-21)
o 14.00 h: SLOVENSKO (U-21) - ČESKO (U-21)
o 16.00 h: MAĎARSKO - POĽSKO
o 18.00 h:  SLOVENSKO - ČESKO (priamy prenos ČT šport)

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre