05052024ned

Basketbal a basketbalové správy z Levíc

Levické basketbalistky opäť veľmi úspešné, na domácom medzinárodnom turnaji druhé

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 10. decembra 2015 - V dňoch 4. - 6.decembra sa v levickej športovej hale uskutočnil druhý turnaj EUROLIGY DIEVČAT - European Girls Basketball League, kde domáce družstvo BKŽ Levice privítalo na svojej palubovke sedem zahraničných družstiev z Estónska, Fínska, Litvy, Poľska, Luxemburska, Belgicka a Dánska.

Levické basketbalistky opäť veľmi úspešné, na domácom medzinárodnom turnaji druhé

Ilustračná fotografia.

Trojdňové zápolenie družstiev prinieslo dvadsať kvalitných zápasov, v ktorých dominovali družtvá VBL Brussels a domáce BKŽ Levice. Belgičanky vo finále porazili levické basketbalistky o 10 bodov a v turnaji zvíťazili.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Druhé skončilo družstvo dievčat BKŽ Levice s jednou prehrou práve od tohto súpera.
Výsledok je pre levické dievčatá opät veľký úspech, nakoľko sú po druhom turnaji z 24 družstiev celkovo na výbornom druhom mieste a majú suverénne nakročené do super finále!

Turnaj okrem vyrovnaných stretnutí priniesol aj významný spoločenský prospech pre celý slovenský basketbal a SBA, nakoľko všetky družstvá veľmi vysoko ocenili organizáciu a starostlivosť počas celého turnaja a v jeho trinásťročnej histórii ho prítomný prezident EGBL Edgar Zanders označil za jeden z najlepších!

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
Poradie turnaja:
1. VBL Brussels /BEL/
2. BKŽ Levice /SVK/
3. Daugavpils SS /Lotyšsko/
4. HBA Cadets /FIN/
5. CFBB Luxemburg /LUX/
6. SC Audentes /EST/
7. MKK Sokolov /POL/
8. Horsholm 79 /DEN/

ALL STARS: Lore Devos /BEL/, Viktória Havranová /SVK/, Viki Ida Vahi /EST/, Liza Cumika/LV/, Nikola Kováčiková /SVK/
MVP: Becky Massey /BEL/
Najlepšia strelkyňa: Nikola Kováčiková /SVK/

"Tým, že sme vyhrali štyri z piatich zápasov, je možné vysloviť s našim účinkovaním spokojnosť, pretože sme v týchto dueloch dominovali a som rád, že okrem tradičných opôr výborne zahrali aj hráčky - Kašiarová /nar. 2000/, Haulíková /2001/ a Dinis /2002/. Belgičanky boli fyzicky vyspelejšie s podstatne vyšším výškovým priemerom a v rozhodujúcich chvíľach sebavedomejšie a strelecky úspešnejšie. Nám chýbal pokoj pri zakončovaní čistých streleckých pozícií a vyrovnanejší káder. Do Lotyšska pôjdeme ako jeden z favoritov a chceme potvrdiť výsledkami našu výkonnosť postupom do finálového turnaja. A potom sa uvidí..."

zdroj a fotografia: BKŽ Levice

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

POZRITE SI AJ:

- Veľký úspech dievčat BKŽ Levice v European Girls Basketball League

- Víťazkami 14. ročníka Salmet Cup-u 2015 BK ŠAMORÍN, Levičanky tretie

- Je to doma! Po neuveriteľnej dráme levické basketbalistky majsterkami SR!

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre