04262024pia

Levická samospráva spúšťa novú službu pre občanov mesta - SMS info

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Levická samospráva spúšťa novú službu pre občanov mesta - SMS infoLEVICE 22. mája 2015 - Levická samospráva spúšťa novú službu pre občanov mesta - SMS info, prostredníctvom ktorej budú môcť občania prijímať SMS správy z mestského úradu. Služba je pre občanov bezplatná, všetky náklady znáša mesto. Občania si môžu vybrať z troch oblastí informácií, o ktoré majú záujem.



SMS info - nová služba pre občanov

Mesto Levice v záujme skvalitňovania a rozširovania služieb občanom ponúka novú službu SMS info. Ak sa zaregistrujete v službe SMS info, budete dostávať zadarmo informácie priamo do Vášho mobilu, napr. oznamy mestského úradu, upozornenia na dopravné obmedzenia, či havarijné situácie a iné mimoriadne udalosti.

V prípade záujmu sa mestská samospráva bude snažiť postupne rozšíriť službu SMS info o ďalšie informácie, o ktoré bude záujem. 

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Ako je možné aktivovať si túto bezplatnú službu?

Zaregistrujte sa na webstránke mesta www.levice.sk prostredníctvom registračného formulára, kde uvediete Vaše celé meno, bydlisko a oblasť informácií, o ktorú máte záujem. Môžete si vybrať jednu alebo viaceré z nasledovných možností:
– krízové správy (havarijné situácie, mimoriadne udalosti),
- dopravné informácie (uzávierky miestnych komunikácií, rozkopávky),
- oznamy (pozvánky a pod.)

Samozrejme nezabudnite uviesť Vaše mobilné telefónne číslo.

Keď už nebudem mať záujem o túto službu?

V prípade, že už nebudete mať záujem o túto službu, pošlete e-mail na , kde uvediete Vaše meno a mobilné číslo, ktoré následne vymažeme z databázy.

Keďže ide o bezplatnú službu mesta, prijímanie jednotlivých správ nie je spoplatnené. Všetky náklady súvisiace s posielaním informačných SMS hradí Mesto Levice.

zdroj: Mesto Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre