04272024sob

Najlepšou školou v Nitrianskom kraji je SOŠ PaSV Levice!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 26. januára 2015 - Najlepšou strednou odbornou školou podľa zamestnávateľov v Nitrianskom kraji je Stredná odborná škola poľnohospodárstva a služieb na vidieku, Na lúkach 18, Levice.

Najlepšou školou v Nitrianskom kraji je SOŠ PaSV Levice!

Poľnohospodárske stroje a výučba študentov.

Prieskum medzi zamestnávateľmi uskutočnil Úrad vlády v rámci švajčiarsko-slovenského projektu „Odborné vzdelávanie a príprava pre trh práce“. V prieskume zamestnávatelia hodnotili celkovú pripravenosť absolventov pre prax, iniciatívnosť školy v hľadaní spolupráce s podnikmi, dĺžku odbornej praxe ako aj kvalitu praktickej prípravy študentov.

Presspoint Levice

Najlepšou školou v Nitrianskom kraji je SOŠ PaSV Levice!

Výučba študentov v laboratóriu - príprava na súťaž o mlieku.

Teší nás, že naša SOŠ poľnohospodárstva a služieb na vidieku Levice, ktorá vychováva odborníkov už takmer 70 rokov bola takto pozitívne ohodnotená zamestnávateľmi. Dokazuje to správnosť krokov našej školy, ktorá pre skvalitnenie prípravy žiakov otvorila nové študijné a učebné odbory a tiež zriadila Centrum odborného vzdelávania a prípravy. V rámci centra sme zrevitalizovali školský sad, zrekonštruovali odborné učebne a vybavili ich modernými vzdelávacími pomôckami.

Najlepšou školou v Nitrianskom kraji je SOŠ PaSV Levice!

Odborné exkurzie zamerané na najnovšie technológie.

Pre odborný rozvoj našich študentov vytvárame partnerstvá so zamestnávateľmi z regiónu a tiež sa zapájame do európskych projektov. V rámci projektov Programu celoživotného vzdelávania škola spolupracuje s partnermi z Čiech, Poľska, Grécka, Francúzska, Portugalska a Rumunska. Návštevy u zahraničných partnerov ponúkajú našim študentom ďalšie možnosti ich odborného aj osobnostného rastu.

Najlepšou školou v Nitrianskom kraji je SOŠ PaSV Levice!

Revitalizácia školského ovocného sadu.

Ocenenie SOŠ PaSV Levice ako najlepšej strednej odbornej školy v kraji nám potvrdilo správnosť nášho smerovania a aj naďalej sa budeme usilovať o napredovanie a skvalitňovanie podmienok štúdia.

Linky na zdroj údajov:
http://podpormeremesla.eu/media/bez-nadpisu-c.html
https://dennikn.sk/31744/pozrite-si-najlepsie-stredne-odborne-skoly-vo-vasom-kraji/

Video o spolupráci s praxou:

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre