04262024pia

Dituria Shopping Center v Leviciach otvorila svoje brány - fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. novembra 2014 - Obyvatelia Levíc a okolia sa dočkali nového obchodného centra! Práve dnes 20.11.2014 totiž svoje brány zatiaľ v skúšobnej prevádzke otvorilo dlhoočakávané nové obchodné centrum Dituria Shopping Center.

Dituria Shopping Center v Leviciach otvorila svoje brány

Pred oficiálnym otvorením o 15:00 hod. pred vchodom čakal dav ľudí a do toho hrali Rikkoňovci a v obchodnom centre návštevníkov hudobne sprevádzala Hanka Gregušová so svojou skupinou. Hneď po vstupe do centra bolo vidieť niekoľko neobsadených obchodných miest, ktorých sa napokon v centre ešte nachádza viac. Podľa slov majiteľa je v súčasnosti obchodné centrum obsadené na 60%, no do jary 2015 by chceli centrum zaplniť na 90%.

Dituria Shopping Center v Leviciach otvorila svoje brány

Okrem niekoľkých neobsadených obchodných miest badať aj niektoré miesta, ktoré stále čakajú na dokončenie, otvorené je zatiaľ len prízemie a prvé podlažie. Druhé podlažie a horná terasa je v pláne otvoriť až na jar 2015. Celkovo však rekonštrukcia a nové priestory pôsobia príjemne, stavitelia stavili na osklenený zovňajšok aj na jednotlivé obchodné priestory, veľa svetla a priamo v srdci obchodného centra sa nachádza veľka oválna pasáž s eskalátormi a na poschodiach dookola s veľkým balkónom a krásnym výhľadom na celú pasáž. Pre motoristov je v podlaží pripravených 180 parkovacích miest, pričom prvé dve hodiny sú zadarmo, každá ďalšia hodina je spoplatnená sumou 1 EUR.

Dituria Shopping Center v Leviciach otvorila svoje brány

Momentálne sa Dituria Shopping Centre nachádzajú tieto značky: Piazza il Caffé, Delikateso, Mobilonline, Kvetinárstvo Úsmev, Presspoint, obchod s kabelkami, kuframi a peňaženkami, Billa, Slovenka, Tescoma, Silver Kids, Orange, Šperk, Soňa obuv, Panta Rhei, 101 Drogerie, Daffer dobré papierníctvo, CCC, Alltoys, Môj obchodík, Ciao Bella, Pako Lorente, BioTechUSA, Parfumery&Cosmetics, Drewmax, A-Z domáce potreby, JD Fashion, Progamingshop.sk, Quatro Finančný Dom, FUN Elektro.

Pozrite si všetky naše fotografie z otvorenia Dituria Shopping Centra zo dňa 20.11.2014 v našej fotogalérii TU.

Pripravujeme rozhovor s majiteľom Dituria Shopping Centra, sledujte Leviceonline.sk.

 

zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre