04262024pia

PR články, komerčné, Levice

SportART - k efektívnemu športovému výkonu je potrebná aj dokonalá športová výstroj

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

"Dokonalý športový výkon je UMENIE, k dosiahnutiu ktorého sú nevyhnutné dokonalé zručnosti, vedomosti a dokonalá športová výstroj...". Azda každý športovo naladený človek bude s týmto sloganom súhlasiť. Nejedná sa len o profesionálnych športovcov, či ľudí, ktorí sú aktívni v niektorom zo športov, ale aj o tzv. "víkendových" športovcov, ktorí si radi zašportujú zriedkavejšie.

SportART - predajňa s kvalitnou technickou športovou výbavou s predajným a odborným poradenstvom v rôznych oblastiach športu.

Je jasné, že šport by mal byť v dnešnej dobe dôležitou súčasťou života bežných ľudí, keďže s pohybovou aktivitou je úzko spätý aj zdravotný a psychický stav človeka, či úspech v iných sférach života.

Ako si však vybrať z nespočetných predajných akcii rôznych športových potrieb, ktoré ponúka čoraz viac na športové potreby zameraných predajní?
Kvalitný športový výkon, ktorý sprevádza radosť z pohybu, je nemožný bez kvalitného športového vybavenia a preto je potrebné, aby sa hobby, ako aj výkonnostným a profesionálnym športovcom poskytovala v tomto smere potrebná kvalita a odborné
poradenstvo. Dostanete však takúto kvalitu od štandardného predajcu? Asi nie.
V novootvorenej predajni SportART na Ul. Ľ. Ivana 2 (Ludanská cesta) Vám poradí na slovo vzatý športový odborník - Mgr. Rastislav Magna, ktorý má dlhoročné osobné skúsenosti v dlhom triatlone, známom vo svete pod názvom IRONMAN (3,8km plávanie - 180km cyklistika - 42km beh) a ktorý v roku 2014 dokončil 9. životný Ironman.

SportART - predajňa s kvalitnou technickou športovou výbavou s predajným a odborným poradenstvom v rôznych oblastiach športu. SportART - predajňa s kvalitnou technickou športovou výbavou s predajným a odborným poradenstvom v rôznych oblastiach športu.

Okrem praktických skúsenosti v oblasti športového výkonu a športových výrobkov Vám odborne poradí aj z oblasti výživy. Jeho odborné poradenstvo je postavené na základe vedomostí z anatómie a fyziológie ľudského organizmu, biomechaniky pohybu, SportART - predajňa s kvalitnou technickou športovou výbavou s predajným a odborným poradenstvom v rôznych oblastiach športu.štruktúry športového výkonu a tréningu, športovej výživy a ďalších odvetí získaných nielen pri vykonávaní svojich športových výkonov, ale aj zo štúdia na Fakulte športových štúdií Masarykovej univerzity v Brne.

V predajni SportART nájdete len produkty špičkových svetových výrobcov, vybrané na základe dlhoročných skúseností mnohých profesionálnych športovcov. Predajňa SportART je autorizovaným predajcom značiek MIZUNO, ASICS, CRAFT, NUTREND, OAKLEY, COMPRESSPORT, CAMELBAK, NEBBIA, SILVA, EMME so sortimentom zameraným na beh, fitness, triatlon, plávanie, volejbal, hádzaná, badminton, stolný tenis, squash, florbal. Obuv je možné priamo tu testovať na bežeckom páse a okrem toho s výberom vhodného modelu pre vás, Vám tu priamo v predajni radi poradia pomocou nasnímania vášho behu minikamerou a následnou diagnostikou vášho došľapu...

Prečo je výber obuvi taký dôležitý?

Výber obuvi si vyžaduje veľkú pozornosť, veď je to veľmi často najdôležitejšia časť športovej výstroje. Preto sa v nasledovných riadkoch snažíme objasniť tématiku výberu vhodnej športovej obuvi.

SportART - k efektívnemu športovému výkonu je potrebná aj dokonalá športová výstrojBežecká obuv:

Pri výbere bežeckej obuvi musíme začať s vyšetrením chodidla a ujasnením si, na čo chceme danú obuv používať. Na akom povrchu chceme behať, koľko, akou rýchlosťou by sme chceli (vieme) bežať. Dôležitú úlohu hrá váha a bežecký štýl.

1. Klenba chodidla môže byť zvýšená, stredná, znížená. Podľa toho vyberáme buď obuv s podporou vnútornej klenby nohy alebo bez podpory. Typ klenby chodidla zistíme diagnostikou na prístroji podoskop.

2. Postavenie dolných končatín: koleno dolnej končatiny môže vtáčať nohu smerom dovnútra, koleno môže držať nohu v priamom postavení, alebo môže kolen vytáčať smerom von. Podľa toho vyberáme obuv buď s maximálnou podporou, s podporou alebo neutrálnu obuv. Ďalším dôležitým faktorom pri výbere bežeckej obuvi je správna veľkosť. Je dobré si uvedomiť, že narastajúcou bežeckou kilometrážou môže noha jemne opuchnúť a konce prstov a nechty sa budú dotýkať prednej časti obuvi. Pri dlhých behoch to môže spôsobiť nepríjemné komplikácie. Preto predovšetkým pre bežcov na dlhé vzdialenosti odporúčame obuv s rezervou pol až jedného čísla. Obuv je možné priamo u nás testovať na bežeckom páse a s výberom vhodného modelu pre vás vám radi poradíme pomocou nasnímania vášho behu minikamerou a následnou diagnostikou vášho došľapu...

 

SportART - predajňa s kvalitnou technickou športovou výbavou s predajným a odborným poradenstvom v rôznych oblastiach športu.
Indoor obuv:

Pri výbere indoor obuvi (volejbal, hádzaná, floorbal, squash, badminton, stolný tenis) je prvoradé kritérium na aký šport chceme danú obuv používať. Niektoré modely sú vyrobené vyslovene na dané športové odvetvie, no mnohé pohyby v indoorových športoch sa prekrívajú a jeden model obuvi je vhodný na viaceré športy. Pri výbere je ďalej potrebné vziať do povedomia váhu športovca. Čím ťažší jedinec, tým by mala byť aj obuv ťažšia, zložitejšia s množstvom podporných a odpružených častí. Pri indoorovej obuvi sa ďalej rozhodujeme, či chceme model so zvýšenou ochranou členka alebo klasický nižší model.

Vidíte, že výber vhodnej športovej obuvi nie je taký jednoduchý, preto vám v predajni SportArt radi pomôžu vybrať presne to, čo potrebujete!

SportART - k efektívnemu športovému výkonu je potrebná aj dokonalá športová výstroj

SportART - predajňa s kvalitnou technickou športovou výbavou s predajným a odborným poradenstvom v rôznych oblastiach športu. SportART - predajňa s kvalitnou technickou športovou výbavou s predajným a odborným poradenstvom v rôznych oblastiach športu.

Prevádzka, predajňa:

SportART s.r.o.
Ľ. Ivana 2 (Ludanská cesta)
934 05 Levice

SportART - predajňa s kvalitnou technickou športovou výbavou s predajným a odborným poradenstvom v rôznych oblastiach športu.
Kontakt:
Mgr. Rastislav Magna
Telefón: +421 908 153 761
E-mail:
E-mail:
web: http://www.sportart.sk/

Otváracie hodiny:
Po: 13.00-18.00
Ut: zatv.
St: 13.00-18.00
Št: 13.00-18.00
Pi: 13.00-18.00
So: 09.00-12.00
Ne: zatv.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre