04262024pia

Ťažké stredajšie ráno z pohľadu levických hasičov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 15. januára 2015 - V stredu 14. januára vykonali príslušníci OR HaZZ v Leviciach 10 zásahov k požiarom, dopravným nehodám a technickým zásahom. Prvá udalosť – požiar rodinného domu v Leviciach bol nahlásený krátko pred pol treťou hodinou rannou.

Ťažké stredajšie ráno z pohľadu levických hasičov

Dopravná nehoda na ceste M. Kozmálovce – Nemčiňany.

Na zásah bola vyslaná jednotka 1 + 3 s MB Atego. Po vykonaní prieskumu na mieste udalosti bolo zistené, že požiarom sú zasiahnuté vnútorné priestory rodinného domu a v dome sa nenachádzajú žiadne osoby. Veliteľ zásahu nariadil odpojiť objekt od energií a na likvidáciu požiaru nasadiť vysokotlakový prúd vody. Na odvetranie požiariska bola nasadená pretlaková ventilácia a po likvidácii požiaru bolo požiarisko prejdené termovíznou kamerou na odhalenie skrytých lokálnych ohnísk. Likvidácia požiaru trvala viac ako tri hodiny. Pri požiari bola zranená jedna dospelá osoba, príčina požiaru zatiaľ nie je stanovená.

Presspoint Levice
Ďalšia udalosť – dopravná nehoda v Santovke bola na operačné stredisko OR HaZZ v Leviciach nahlásená pred pol šiestou. Na zásah bola vyslaná jednotka 1 + 1 s MB Sprinter. Po príchode na miesto zásahu príslušníci vykonali na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia a asistovali pri vytiahnutí vozidla odťahovou službou. Pri tejto dopravnej nehode bola jedna osoba zranená.

Po 7. hodine, v priebehu štyridsať minút boli na operačné stredisko nahlásené ďalšie udalosti – dve dopravné nehody na štátnej ceste smer Šárovce – Želiezovce, požiar v bývalých Vinárskych závodoch v Želiezovciach, dopravná nehoda v obci Podlužany, asistencia polícii na požiarisku rodinného domu v Leviciach, dopravná nehoda na štátnej ceste smer Malé Kozmálovce – Nemčiňany. Na jednotlivé udalosti boli vysielané jednotky v znížených počtoch a so všetkou dostupnou hasičskou technikou. Posledná jednotka sa vrátila na základňu po 10. hodine. Do skončenia zmeny o 7:00 nasledujúceho dňa príslušníci OR HaZZ v Leviciach vykonali ešte dva zásahy k umožneniu vstupu umožneniu vstupu do objektu a k dopravnej nehode.

zdroj a fotografia: HaZZ v Leviciach
 
NEPREHLIADNITE: Portál Leviceonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo je v obchodnom zastupovaní portálu Leviceonline.sk, ozvite sa.

Staňte sa spolutvorcom portálu LEVICEONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Leviceonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) leviceonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087
 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre