04262024pia

Na kruhovom objazde pri Šarovciach nedal prednosť, došlo k zrážke

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAROVCE 5. decembra 2014 - Dňa 30.11.2014 o 12:15 hod. došlo k dopravnej nehode zavinenej pod vplyvom alkoholu. Tridsaťročný vodič viedol osobné vozidlo zn. ŠKODA FELÍCIA po ceste I/76 v smere od obce Šarovce s úmyslom pokračovať na obec Kalná nad Hronom.

Na kruhovom objazde pri Šarovciach nedal prednosť, došlo k zrážke

Vodič s vozidlom vošiel do kruhového objazdu za obcou Šarovce, pričom nedal prednosť osobnému vozidlu zn. OPEL ASTRA, ktoré už prechádzalo cez kruhový objazd zľava. Následkom uvedeného došlo ku zrážke a to prednej časti osobného vozidla zn. ŠKODA FELÍCIA do pravej zadnej časti osobného vozidla zn. OPEL ASTRA. Pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu osôb. Obaja vodiči sa podrobili dychovej skúške na požitie alkoholických nápojov, u vodiča vozidla zn. ŠKODA FELÍCIA mala pozitívny výsledok. Hmotná škoda bola odhadnutá na 1 000 €.

Na kruhovom objazde pri Šarovciach nedal prednosť, došlo k zrážke

Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Od začiatku roka do 4. decembra 2014 ODI OR PZ Levice eviduje na cestách Levického okresu celkom 187 dopravných nehôd (+3). Z uvedeného počtu dopravných nehôd bolo zaznamenaných 102 nehôd pri ktorých došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách došlo k usmrteniu piatich osôb (+1), ťažkému zraneniu osemnástich osôb (-10) a stoštyri osôb bolo ľahko zranených (-13). Dvadsaťtri dopravných nehôd bolo zavinených pod vplyvom alkoholu (-8). Hmotná škoda dosiahla výšku 581 280 €.

 

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre