04232024uto

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

Hráči HK Levice na medzinárodnom turnaji ročníka 2004 druhí

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 1. januára 2019 - V Leviciach sa uskutočnil kvalitný medzinárodný hokejový turnaj ročníka 2004 za účasti šiestich tímov zo Slovenska, Čiech a Maďarska. Na turnaji, ktorý v dňoch 29.12.-30.12.2019 organizoval domáci tím HK Levice v spolupráci so ZŠ Pri Podlužianke, kde levickí hráči študujú, sa Levičania umiestnili na 2. mieste.

Hráči HK Levice na medzinárodnom turnaji ročníka 2004 druhí

Hralo sa systémom každý s každým 2x20 minút. Zápasy boli naozaj dramatické, mali náboj a hlavne až do posledného zápasu nebolo jasné, ktoré tímy budú mať medailu. Turnaj nakoniec podľa predpokladov ovládol Pro team select Slovakia, na 2. mieste sa zaslúžene umiestnil domáci HK Levice, ktorý potvrdil herný progres tejto kategorie, na 3. mieste skončili hráči HK Iskra Partizánske, na 4. mieste sa umiestnil Vasas Budapešť, 5. miesto obsadilo družstvo zložené iba z mladších hráčov ročníku 2005 a na 6.mieste Uherské Hradište.

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK

Účinkovanie na turnaji zhodnotili tréner HK Levice Mgr. Julius Beňuš. "Môžem povedať, že sme absolvovali výborne obsadený, medzinárodný turnaj. Počas turnaja sme zaváhali len v jednom zápase s veľmi kvalitným súperom, Slovenským selectom. Po vyrovnanom zápase sme napokon prehrali, ale aj napriek tejto prehre sme zanechali na turnaji silný hokejový dojem. Chalanom gratulujem k super výkonom. Všetkým dokázali, že vedia hrať kolektívny a hlavne atraktívny, moderný hokej. Všetkých nás veľmi potešili a preto im chcem ešte raz poďakovať. Zároveň chcem poďakovať hokejovému klubu Levice, spoluorganizátorom p. Fliegovi, riaditeľke ZŠ Pri Podlužianke p. Dianovskej-Štofkovej a samozrejme všetkým rodičom, ktorí preukázali veľkú ochotu pomôcť pri takejto úžasnej akcii. Dúfam, že podobné akcie budú našich levických hokejistov sprevádzať aj v budúcnosti," zhodnotil Beňuš.

zdroj a foto: HK Levice

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Dobromat.sk - každým nákupom pomáhate

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre