04232024uto

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

HK Levice vynovil klubové logo a dresy, ako sa Vám páčia?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 27. augusta 2019 - Hokejový klub HK Levice vynovil klubové logo a dresy. Ako informuje stránka hklevice.sk, v nových dresoch vykorčuľujú už 11.9.2019 o 19:00 na zápase proti HK ’95 Považská Bystrica.

HK Levice vynovil klubové logo a dresy, ako sa Vám páčia?
DREVEX Zlaté Moravce - stavebné rezivo

Ako ďalej stránka informuje, s novým logom a názvom vstupuje do ligy aj HC Bratislava Capitals, pred tým HC Bratislava. V minulej sezóne predstavil nové logo HK Martin ako aj ďalšie kluby pôsobiace v slovenských hokejových ligách. Aj tu prišla do módy modernizácia dresov či zmena klubového loga.

Absolútnou obrodou prechádza aj HK Levice. Úplne nové farby, úplne nové dresy a nové logo. Dizajn nových dresov je podstatne modernejší a rozpoznateľné sú dresy, v ktorých odohráme zápasy vonku a doma.

Vynovené dresy nebude mať len levické ligové "Á-čko", ale prezentovať klub budú v novom šate všetky kategórie od dorastu až po tých najmenších.

Ako sa Vám páčia nové dresy a logo? Píšte do komentárov pod článok, alebo na Facebooku Leviceonline.sk.

zdroj a foto: hklevice.sk

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Youtube kanál Leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre