04202024sob

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

Juraj Sklenár, hráč HK Levice: "...Levice majú všetko na to, aby hrali v 1.lige"

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 2. februára 2019 - S mladým talentovaným brankárom HK Levice Jurajom Sklenárom, ktorý okrem levického dresu oblieka aj ten reprezentačný SR U20, sme sa porozprávali o jeho pôsobení v Leviciach, o aktuálnej forme mužstva, o atmosfére v kabíne ale aj o jeho hokejových ambíciách...

Juraj Sklenár, hráč HK Levice - Levice majú všetko na to, aby hrali v 1.lige

Ako by ste zhodnotili účinkovanie HK Levice základnej časti tejto sezóny a ako by ste ho zhodnotili v doterajšom pôsobení v play-off?

Myslím si, že Levice podávali v základnej časti dobré výkony a je super, že sa umiestnili na prvom mieste. Je to úspech a dobrá vyhliadka do play-off. Doterajšie pôsobenie v play-off, ktorého som súčasťou už aj ja, by som zhodnotil pozitívne, nakoľko sme ešte neprehrali. Výkony sú dobré, aj keď vždy je čo zlepšovať, ale najdôležitejšie sú víťazstvá.

Aká je atmosféra v tíme?

Atmosféra v kabíne je super. Všetci sme na víťaznej vlne a dúfam, že tak budeme aj pokračovať.

Prvý zápas proti Púchovu v play-off sme zvládli, s akými ambíciami pôjde mužstvo do Púchova? Myslíte, že Levice postúpia do finále 2. ligy?

Do Púchova ideme pre výhru. Nič iné si nepripúšťame.

Juraj Sklenár, hráč HK Levice - Levice majú všetko na to, aby hrali v 1.lige

Zaslúžilo by si podľa Vás mesto Levice hrať 1. hokejovú ligu? Má na to podľa Vás zázemie, možnosti? Príp. čo by bolo podľa Vás potrebné zlepšiť pre možné účinkovanie HK Levice v 1. lige?

Myslím si, že jednoznačne máme na postup do finále a tak isto si myslím, že Levice majú všetko na to, aby hrali v 1.lige a samozrejme za doterajšie výkony si to zaslúžia. Preto dúfam, že výkony sa budú každý zápas potvrdzovať a každý zápas zlepšovať. Tak isto si to zaslúžia fanúšikovia, ktorí su v Leviciach neuveriteľní a sme im vďační za obrovskú podporu. Takú atmosféru, akú som doposiaľ zažil na domácich zápasoch, som už dávno nezažil. Je to super pocit.

UCEL liečivá mastička

Čo by ste odkázali fanúšikom levického hokeja?

Rovno by som chcel touto cestou fanúšikom odkázať a poprosiť ich, aby aj naďalej chodili na zápasy a podporovali nás v čo najväčšom počte a my sa im za to budeme snažiť odvďačit našimi výkonmi a výhrami.

Juraj Sklenár, hráč HK Levice - Levice majú všetko na to, aby hrali v 1.lige

Ste reprezentačným brankárom do 20 rokov, aký je rozdiel byť v bránke za repre a za HK Levice?

Rozdiel medzi chytaním v reprezentačnom drese a za Levice by som zhodnotil asi takto. Je jedno, kde som, kde momentálne chytám. Tam, kde som, chcem pomôcť, ako sa len dá a robiť všetko pre to, aby sa vyhrávalo. Tak isto chcem teraz pomôcť Leviciam a spravím všetko preto, aby sme postúpili do 1.ligy.

Ste stále mladý hráč, aké sú Vaše hokejové ambície?

Moje hokejové ambície...momentálne určite postup do 1.ligy v Leviciach. Do budúcna by som sa samozrejme chcel posúvať postupne do lepšej a lepšej ligy a postupne sa dopracovať k tomu, aby som sa hokejom mohol živiť.

Aké boli Vaše prvé pocity, keď ste dostali pozvánku do repre?

Pocity, keď som dostal ponuku do reprezentácie, sú vždy pekné. Či už to bolo v nižších kategóriach, alebo neskôr aj v 18ke či v 20ke, vždy to je veľká česť reprezentovať našu krajinu a vždy som sa veľmi tešil, keď som mal tú možnosť práve ja.

Aké sú Vaše ambície v HK Levice a čo po tejto sezóne?

Moje ambície v HK Levice ako som už spomenul, jednoznačne postup do 1.ligy. A čo po tejto sezóne, to je momentálne teraz nepodstatné a ani na to neviem odpovedať. Nechcem sa teraz na to ani sústrediť, sústredím sa len na postup do 1.ligy s HK Levice.

zdroj: www.leviceonline.sk, foto: Facebook Juraja Sklenára

POZRITE SI TIEŽ:

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre