04242024str

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

Na levickom zimnom štadióne by sa výmenou mantinelov a ochranných skiel zvýšila bezpečnosť hráčov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 10. mája 2018 - Mimoriadne zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Leviciach, ktoré sa uskutoční vo štvrtok 10.5.2018 sa o 15.30 hod. v sobášnej sieni Mestského úradu Levice, bude mať jediný bod rokovania, a to schválenie zmeny rozpočtu na rekonštrukciu mantinelov na zimnom štadióne. Ide o schválenie spoluúčasti mesta z dôvodu možnej dotácie  Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) na uvedenú rekonštrukciu.

Na levickom zimnom štadióne by sa výmenou mantinelov a ochranných skiel zvýšila bezpečnosť hráčov

Podľa dôvodovej správy riaditeľa Správy športových zariadení Levice Romana Takácsa na základe vyhodnotenia kontroly štadiónov v súvislosti so zmenou pravidiel ľadového hokeja a následne pravidiel vydaných SZĽH je nevyhnutné vykonať úpravy aj na levickom zimnom štadióne. Ide konkrétne o pravidlo, týkajúce sa mantinelov a ochranných skiel. Zmeny majú predovšetkým prispieť k vyššej bezpečnosti hráčov.

Hokejový klub Levice na základe uvedeného podpísal návrh spolupráce so SZĽH, ktorého súčasťou je aj prísľub dotácie do výšky 35.000 Eur. Prostriedky majú slúžiť na materiálno-technický rozvoj športu, čo bude predmetom Zmluvy o spolupráci s mestom Levice.

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Súčasťou dodávky mantinelov by boli aj hráčske priestory, t.j. hráčske lavice, trestné lavice, priestor pre časomeračov a hokejové brány. Cenová ponuka predstavuje sumu 80.331,60 Eur. Po odpočítaní dotácie SZĽH je požadovaná suma z rozpočtu mesta 45.331,60 Eur.

V prípade schválenia prostriedkov by výmenu bolo možné realizovať počas odstávky zimného štadióna ktorá bude do polovice júla 2018.

zdroj: mesto Levice, foto: hklevice.sk

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre