04252024štv

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

Mladí adepti hokeja z Levíc a okolia sa na akcii DETI NA HOKEJ môžu tešiť aj na vĺčika GOOOLYHO

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 11. novembra 2016 - V sobotu 12.11.2016 bude na levickom zimnom štadióne rušno, uskutoční sa tu totiž akcia s názvom Deti na hokej. Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci s klubom HK Levice pozýva deti a ich rodičov na podujatie „Deti na hokej“.

Mladí adepti hokeja z Levíc a okolia sa na akcii DETI NA HOKEJ môžu tešiť aj na vĺčika GOOOLYHO

Projekt pokračuje druhým ročníkom sériou 36 podujatí v rôznych mestách Slovenska. „Touto cestou by sme chceli pozvať všetkých rodičov a ich deti na levický zimný štadión, kde môžu zažiť v tomto jesennom období veľa zábavy a naučiť sa niečomu novému,“ povedal riaditeľ HK Levice JUDr. Slavomír Brza.

Spomínaná akcia „Deti na hokej“ sa uskutoční v sobotu, 12. 11. 2016 o 14.00 h na levickom zimnom štadióne a jej hlavnými cieľmi sú:
– zanechať v pamäti malých účastníkov podujatí pozitívnu skúsenosť s hokejom a zimným štadiónom,
– zoznámiť rodičov potenciálnych hokejistov s hokejovým prostredím,
– pomôcť hokejovým klubom v materiálnom vybavení kategórie prípravky formou darovania 10 ks hokejového výstroja malým hokejistom,
– zvýšiť členskú základňu v najmladšej kategórii a vytvoriť tak zdravé športové konkurenčné prostredie.

Okrem spomínaných cieľov sa mladí adepti hokeja môžu tešiť aj na vĺčika GOOOLYHO, trénerov a mládežníckych hráčov HK Levice, ale aj na viaceré upomienkové predmety.

Andrej Budai photo

Slovenský zväz ľadového hokeja sa prostredníctvom tohto projektu bude snažiť podporovať vznik pravidelných náborových aktivít postupne vo všetkých hokejových kluboch na Slovensku a bude pri ich organizácii klubom maximálne nápomocný,“ informovala manažérka SZĽH pre náborovú činnosť Diana Kosová.

Zdroj: HK Levice, SZĽH

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre