04192024pia

V poslednom zápase skupiny o záchranu futsalisti Levíc v Bratislave naplno

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

V poslednom zápase skupiny o záchranu futsalisti Levíc v Bratislave naplno

BRATISLAVA / LEVICE 30. apríla 2016 - Na posledné stretnutie skupiny o záchranu cestovali levickí futsalisti v piatok 22.4.2016 do Bratislavy na pôdu Gurmánov, ktorým Levičania mali čo vracať, keďže domáci zápas s nimi prehrali.

V tomto stretnutí prakticky o nič nešlo a preto bolo ťažšie namotivovať chlapcov. Do hlavného mesta cestovali dosť v oklieštenej zostave, keď na zápas nemohli vycestovať Bielik, Zorád, Švec, Budovec z rôznych dôvodov. Chlapci, ktorí však na zápas cestovali, nechali na ihrisku všetko. Úvod stretnutia vyšiel lepšie domácim, keď už v 5. minúte otvorili skóre stretnutia - využili zaváhanie našej obrany - 1:0. Levičanom sa podarilo v 9. min. odpovedať Máriom Obickým, ktorý vyrovnával na 1:1. V 14. min. opäť Obický naklonil misky váh na stranu Levíc a svojím druhým gólom zvýšil na 1:2. Záver polčasu patril futsalisom z Levíc, keď ešte pred odchodom do kabín zvýšil Gabaš náskok na 1:3.

Do druhého polčasu nastúpili Gurmáni so zmenenou taktikou a začali Levičanov napádať už pri ich rozohrávke, čo im robilo trošku problémy a čoho výsledkom bolo strelenie kontaktného gólu zo strany domácich, čím v 27. minúte znížili stav na 2:3. Na tento moment zareagoval Rakica a hneď v 28. min. zvýšil opäť na rozdiel dvoch gólov na 2:4. Keďže v tomto zápase nešlo ani tak o výsledok, ale o to, aby sa čo najlepšie Levičania pripravili na baráž, vyskúšali si zopár herných situácií a väčšinu stretnutia hrali bez brankára s piatimi hráčmi v poli. Zo začiatku sa im nedarilo a dovolili súperovi najprv v 32. minúte znížiť na 3:4 a následne opäť pri hre bez brankára vyrovnať na 4:4 v 36. min. V 37. min. sa domáci ujali vedenia 5:4, ale ešte v tej istej minúte sa Rakicovi podarilo vyrovnať na 5:5 po krásnej akcií hranej na jeden dotyk. Záver stretnutia sa niesol v levickej réžií, keď sa najprv v 38. min. presadil Obický a zvýšil na 5:6 a v tej istej minúte Rakica uzavrel skóre na 5:7.

V tomto stretnutí sa strelecky darilo Obickému a Rakicovi, ktorí strelili po 3 góly. Teraz Futsal Team-u Levice nezostáva nič, iba sa zodpovedne pripraviť na barážové stretnutia a hlavne sa dať po zdravotnej stránke do poriadku. V termíne 6.-7.5.2016 budeme pozorne sledovať prvú časť baráže, z ktorej vzíde súper Levíc, s ktorým odohrajú dve stretnutia v termíne 13.5.2016 a 20.5.2016. Levickým futsalistom budeme držať palce pre záchranu najvyššej súťaže. 

Gurmáni Bratislava - Futsal team Levice 5:7 (1:3)

góly Levice - M.Obický 3, V.Rakica 3, P.Gabaš

zostava Levice - R.Obický, P.Gabaš(K), M.Obický, M.Graus, V.Rakica, M.Chudý, R.Bačík, N.Ďuriš

zdroj: Futsal Team Levice, fotografia: Andrej Budai - foto - video služby, www.leviceonline.sk
POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre