04192024pia

Vyrovnaná partia levických futsalistov s viacnásobným majstrom Maďarska a účastníkom Euro Futsal Cupu + fotografie a rozhovor

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 2. septembra 2015 - V pondelok 31.8.2015 odohrali levickí futsalisti svoj prvý prípravný zápas na domácej palubovke s veľmi silným mužstvom - niekoľkonásobným majstrom Maďarska, účastníkom Euro Futsal Cupu a za posledné roky futsalovým klubom číslo 1 u našich južných susedov - Rába ETO Futsal club Győr.

Vyrovnaná partia levických futsalistov s viacnásobným majstrom Maďarska a účastníkom Euro Futsal Cupu + fotografie a   rozhovor

Levičania začali zápas s rešpektom pred skúsenejším súperom, no fakt, že domáci len začínajú s prípravou, sa vôbec neodrážalo na ich zohratosti a bojovnosti, veď polčas skončil výborným výsledkom pre Levice 4:3. Vyrovnaná partia levických futsalistov s viacnásobným majstrom Maďarska a účastníkom Euro Futsal Cupu + fotografie a   rozhovorDo druhého polčasu nastúpili hostia s odhodlaním otočiť výsledok a to sa im aj podarilo. Svojou umnou hrou a taktikou postupne otočili zápas vo svoj prospech. Levickí futsalisti bojovali do poslednej sekundy o možnú remízu, čo sa im napokon nepodarilo, no svojou bojovnosťou a nasadením sa postarali o prekvapujúci skvelý výsledok 5:6 s takýmto mimoriadne silným mužstvom, ako Rába ETO Futsal club Győr nepochybne je. Levičania si s týmto mužstvom v príprave zmerajú sily aj na ich palubovke, presný termín však ešte nie je stanovený, no malo by sa hrať v priebehu 17.-20.9.2015.

Pre fanúšikov levického futsalu však máme dobrú správu. Onedlho by sa mali do mužstva vrátiť opory bratia Mališovci a tiež Pavol Gabaš!

Futsal team Levice - Rába ETO Futsal club Győr 5:6 (4:3)

Výučba Anglického a Španielkého jazyka v Leviciach - jazyková škola ACADEMIA OLÉ
Pozápasový rozhovor:

Peter Bongya, prezident Futsal Team Levice: "Sme radi, že sme mohli odohrať takýto zápas s veľmi silným súperom z Maďarska, ktorý je v súčasnosti jedným z najlepších maďarských tímov. Odohrali sme proti nim veľmi dobrý zápas s tesným výsledkom, čo je len pozitívne. Bolo vidieť našu bojovnosť, hrali sme s chuťou. Som spokojný s výsledkom aj s predvedenou hrou. Dnešný zápas je však prvým z dvojice zápasov, ktoré proti sebe odohráme, cestujeme totiž ešte ku nim, no dátum ešte nie je istý, no malo by to byť okolo 17.-20.9.2015. Okrem toho budeme v rámci prípravy hrať v Nitre a je možné, že ešte raz budeme cestovať do Maďarska, ale ešte to nie je isté.
Čo sa týka nášho kádra, nenastali žiadne zmeny, tím zostal celý pokope. Okrem toho sa v októbri vrátia bratia Mališovci, ktorým chvíľku potrvá, kým sa adaptujú. V decembri, alebo v januári by sa mal vrátiť aj Paľo Gabaš. Rozbehli sme futsalovú juniorku, pričom táto myšlienka bola už minulý rok. Je to určitým spôsobom pre nás povinnosť v rámci súťažného poriadku, ale nikto nás do toho nenúti, zrealizovať juniorku. Nemajú to iné tímy, no u nás vzkrsla myšlienka, žeby sme mali niekde začať aj v tomto smere, pretože aj naše A-mužstvo sa musí časom prebudovať. Hráči, ktorí môžu hrať za juniorku, môžu byť najstarší z roku narodenia 1997 a samozrejme všetci mladší. Momentálne máme v rámci juniorky 12 hráčov do poľa a traja brankári, takže je to celkom pozitívne. Ak by však mal niekto záujem, má chuť, hrať futsal, stačí, keď príde do haly T-18, kde sa trénuje každú stredu od 16:30 hod."

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž, všetky naše fotografie z prípravného zápasu Futsal team Levice- Rába ETO Futsal club Győr zo dňa 31.8.2015 nájdete na Facebook stránke Leviceonline.sk TU.

zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre