04262024pia

Prvý štvrťfinálový duel Slovenského pohára na východe republiky Levičania nezvládli

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Prvý štvrťfinálový duel Slovenského pohára na východe republiky Levičania nezvládliPREŠOV / LEVICE 9. mája 2015 - Levickí futsalisti nastúpili vo sviatočný piatok 8.5.2015 na 1. štvrťfinálový duel Slovenského pohára na východe republiky, kde ich hostilo družstvo Troliga Bus Prešov. Levičania na zápas nastúpili v oklieštenej zostave, keď vycestovali iba so 6 hráčmi do poľa a jedným brankárom.

Úvod stretnutia patril domácim, keď v 2. minúte otvorili skóre zápasu - 1:0. Levičania sa však nevzdávali a bojovali. Výsledkom bolo vyrovnanie krásnym gólom kapitána Krivočenka, keď z priameho kopu "vymietol pavučiny" v bráne domácich - 1:1. Tento moment zaskočil domácich, čo využili Levičania a Rakica zvýšil vedenie na 1:2. Domácim sa podarilo vyrovnať, keď vsietili gól z vymysleného pokutového kopu - 2:2. Minútu pred koncom domáci nazbierali 6 faulov, čo znamenalo pre Levice 10m kop. K lopte sa postavil Švec a aj keď netrafil loptu ideálne, lopta skončila v sieti domácich - 2:3. Keď sa už zdalo, že do kabín pôjdu Levice s jednogólovým náskokom, domácim sa podarilo v úplnom závere vyrovnať na polčasový výsledok 3:3. Úvod druhej časti hry bol pre Levice ako zo zlého sna, keď nezachytili úvod a po hrubých chybách v obrane domáci v priebehu 4 minút otočili zápas vo svoj prospech, keď sa im podarilo streliť 3 góly a zrazu bolo 6:3. Zvrátiť toto skóre bolo pre levických chlapcov už nad ich sily, aj keď sa snažili. Levičania sa v závere zápasu pokúsili ešte o hru bez brankára, ale zámer streliť ešte nejaký ten gólik im nevyšiel a strelami do prázdnej brány domáci zvýšili skóre na konečných 10:3. Levičania si týmto skomplikovali postupové ambície do Final Four Slovenského pohára. Ak chcú Levičania postúpiť, musia v domácom prostredí vyhrať rozdielom 7 gólov a snažiť sa inkasovať čo najmenej.

Troliga Bus Prešov - Futsal team Levice 10:3 (3:3)

góly Levice: J.Krivočenko, V.Rakica, G.Švec
ž.k. - V.Rakica, M.Obický

Zostava Levice - R.Obický, J.Krivočenko(K), V.Rakica, M.Obický, G.Švec, D.Solčiansky, M.Chudý
Tréner - J.Duhony

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Robert Čík, vedúci mužstva: "Ťažko sa mi hodnotí toto stretnutie, keďže sme nastúpili iba zo 6 hráčmi do poľa. Treba povedať, že v radoch súpera hrali hráči s extraligovými ba reprezentačnými skúsenosťami. Treba tiež povedať, že náš zámer bol v prvom rade uhrať priaznivý výsledok, čo sa nám však nepodarilo. Nič však nie je stratené. Súper je hrateľný a je v našich silách, aby sme ho doma porazili rozdielom, ktorý by nám zaručil postup. Musím pochváliť hráčov za bojovnosť a hlavne obetavosť, ktorý odohrali toto náročné stretnutie. V závere stretnutia im už chýbali sily na uhratie lepšieho výsledku. Musím však povedať, že tento zápas neprehrali tí, čo boli, ale tí čo neboli.

Druhý zápas štvrťfinále Slovenského pohára v piatok 22.5.2015 o 19:30 hod. v levickej Športovej hale.

Levičania doma nad Prešovom už vyhrali aj 8-gólovým rozdielom a to presne v 2 zápase štvrťfinále Slovenského pohára dňa 15.5.2013! Viac TU.

zdroj: Futsal Team Levice, fotografia: www.leviceonline.sk
Pozrite si aj:

Levickí futsalisti sa lúčili s bratmi Mališovcami prehrou s Prešovom - rozhovory a fotografie

Futsalový zápas ako bič, no so smutným koncom pre Levičanov + fotografie a rozhovory

Levický futsal na prahu ďalšieho úspechu, Futsal Team Levice je v semifinále Slovenského pohára! + fotografie a rozhovor

Levickí futsalisti vo švrťfinále Slovenského pohára, v osemfinále zdolali extraligistu

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre