04252024štv

Levice krok od postupu do semifinále, opäť si zgustli na Gurmánoch

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BRATISLAVA / LEVICE 7. marca 2015 - Levický Futsal Team po týždni opäť cestoval na horúcu pôdu do Bratislavy, kde sa v prvom štvrťfinálovom kole Play off stretli s domácim nováčikom súťaže Gurmánmi Bratislava. Stretnutie sa začalo opatrne s oboch strán.

Levice krok od postupu do semifinále, opäť si zgustli na Gurmánoch

Ani jedno z mužstiev sa nepúšťalo do bezhlavého útočenia a vyčkávalo sa na chybu súpera. Ako prví sa presadili domáci, keď Maceják otvoril skóre stretnutia v 12 min. - 1:0. O tri minúty neskôr v 15 min. domáci potrestali Levičano opäť, keď za faul v pokutovom území z nariadeného pokutového kopu zvyšoval Selecký už na 2:0. Ani tento moment Levických futsalistov nezlomil a ešte do polčasu v 19. min. znížil na polčasových 2:1 Zorád. Na druhý polčas nastúpili Levičania s odhodlaním otočiť nepriaznivý stav, čo sa im aj podarilo, keď v 22 minúte stretnutia vyrovnal Budovec na 2:2.

Presspoint Levice
Od tohto momentu sa na palubovke začal boj o každú loptu, hra sa pritvrdila, čoho výsledkom bolo množstvo žltých kariet. Stav 2:2 vydržal do 36. minúty, keď sa presadil kapitán hostí a zvýšil vedenie hostí na 2:3. Keďže domáci mali na svojom konte množstvo faulov, dostali Levičania možnosť kopať 10m kop. Prvý ešte Egon Zorád nepremenil, avšak v 37 min. si loptu postavil na značku 10m kopu kapitán Krivočenko a prekonal domáceho brankára a zvýšil tak náskok Levičanov už na dva góly -  2:4. Od tohto momentu sa stretnutie už iba dohrávalo, Levice si strážili svoj náskok. V poslednej minúte stretnutia sa však ešte podarilo Levičanom streliť gól, Bielik v bráne hostí vyhodil loptu cez celé ihrisko na M. Obického, avšak lopta sa k nemu nedostala, keď si ju hlavou zrazil do vlastnej bránky Selecký 2:5. 

Levičania sa v serií ujali vedenia 1:0 na zápasy a týmto víťazstvom urobili prvý krok k postupu do semifinále Extraligy 2014/2015!

Najbližšie stretnutie Futsal Team Levice odohrá 27.3.2015 o 19.30hod. v ŠH Levice, na ktoré všetkých srdečne pozývame.

Gurmáni Bratislava - Futsal team Levice 2:5 (2:1)

góly: Maceják, Selecký - E.Zorád, M.Budovec, J.Krivočenko 2, vlastný

ŽK: Totka, Škurek, Hlina - J.Krivočenko,G,Švec,E.Zorád,M.Obický

zostava Levíc: E.Bielik (R.Obický) - J.Krivočenko (K), M.Budovec, G.Švec, E.Zorád, M.Chudý, M.Graus, V.Rakica, J.Adami (M.Obický), A.Matonok

Pozrite si zápas tu:

POZRITE SI AJ:

Levickí futsalisti si zgustli na Gurmánoch - fotografie a rozhovory

zdroj: Futsal Team Levice, fotografia: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre