04202024sob

Tesná prehra levických futsalistov v Žiline, Levičanov čakajú tuhé boje o play off

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŽILINA / LEVICE 12. februára 2015 - Levickí futsalisti cestovali na ďalší extraligový zápas do Žiliny. Chlapcov nečakal v Žiline lahký zápas, pretože v zostave domácich futsalistov je množstvo mládežníckych reprezentantov. Ak sa Levičania chcú vyhnúť bojom o udržanie sa v extralige, museli v tomto stretnutí bodovať.

Futsal Team Levice - Slov-Matic FOFO Bratislava, 13.2.2015

Úvod zápasu tomu aj nasvedčoval, keď skóre stretnutia otvoril v 5. min J. Adami. Počas prvého polčasu hostia umne bránili. Domáci sa snažili ohrozovať hosťujúceho brankára Bielika, ten však vyťahoval skvelé zákroky jeden za druhým. Pred koncom prvého polčasu sa domácim podarilo vyrovnať po rýchlom protiútoku, keď v 17. min prekonal Bielika Bistiak a bolo 1:1. Keď sa už zdalo, že mužstvá pôjdu do kabín za nerozhodného stavu, v 20 min. Pápež naklonil misky váh na stranu domácich, keď gólom do šatne zvýšil na 2:1. Po zmene strán nastúpili hostia s odhodlaním urobiť niečo s nepriaznivým stavom. Zrýchlili hru, spresnili prihrávky, čoho výsledkom bolo strelenie vyrovnávajúceho gólu na 2:2, autorom gólu bol E. Zorád. Po tomto momente si hostia vypracovali neskutočné množstvo gólových príležitostí, ktoré však nedokázali pretaviť do gólu.

Presspoint Levice

Tesná prehra levických futsalistov v Žiline, Levičanov čakajú tuhé boje o play off

V polovici druhej časti hry sa potvrdilo pravidlo "nedáš - dostaneš", keď domáci opäť s protiútoku otočili stretnutie na svoju stranu, keď na 3:2 zvyšoval Lajš. Hostia sa odhodlali k hre bez brankára. Výsledkom snaženia hostí však bol len enormný tlak, avšak z vypracovaných gólových príležitosti sa im nepodarilo streliť vytúžený gól. Podľa priebehu stretnutia by bola remíza spravodlivejšia. Levičania si touto stratou bodov skomplikovali cestu do Play off. 

ŠK Makroteam Žilina - Futsal team Levice 3:2 (2:1)

Góly:Bistiak, Pápež,Lajš - J.Adami, E.Zorád

ŽK:Gažo, Bistiak,Krištofík,Užák - G.Švec

Zostava LV: E.Bielik (F.Leštan), J.Krivočenko (K), G.Švec, E. Zorád, M.Chudý (J.Varga), V.Rakica, M.Graus, F.Jakab, J.Adámi, M.Janček, J.Guláš

Najbližšie sa Levickí futsalisti predstavia na domácej palubovke dňa 13.2.o 19.30hod v ŠH Levice, kde privítajú niekoľkonásobného majstra Slovenska SLOVMATIC FOFO Bratislava. Touto cestou by sme chceli všetkých srdečne pozvať na toto stretnutie.

zdroj: Futsal Team Levice, fotografia: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk
POZRITE SI AJ:
 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre