04252024štv

Z Nových Zámkov prišli levickí futsalisti bez bodu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NOVÉ ZÁMKY / LEVICE 22. januára 2015 - V predohrávke 14. kola 1. Slovenskej ligy vo futsale cestovali levickí futsalisti v stredu 21.1.2015 do Nových Zámkov na derby zápas proti domácim MFK Tupperware. Novozámčania mali čo Levičanom vracať, veď v 5. kole 24.10.2014 dostali na levickej palubovke výprask 2:10.

Z Nových Zámkov prišli levickí futsalisti bez bodu

MFK Tupperware Nové Zámky – Futsal Team Levice 7:2 (2:1)

Góly: Vašek 3, Oršolík 2, Jurík, Gašparík – Krivočenko, Rakica

Presspoint Levice

Začiatok stretnutia bol opatrný z oboch strán. Ako prvý ohrozili bránku domácich hostia z Levíc, avšak nedokázali presne zakončiť. Hra sa v prvom polčase zväčša odohrávala v strede ihriska. Na brankárov išlo pomerne málo striel. Ako prvý sa dokázali presadiť hostia, keď bývalý hráč Nových Zámkov Krivočenko prízemnou strelou prestrelil domáceho brankára pomedzi nohy a bolo 0:1. Levičania sa dlho netešili z víťazstva, keď domáci po rýchlom protiútoku po strate lopty z rýchleho protiútoku vyrovnali na 1:1 Gašparíkom. Dlho vyzeralo, že mužstvá pôjdu do šatní za nerozhodného stavu, avšak boli to opäť domáci, ktorí opäť využili nepresnosť v rozohrávke hostí a minútu pred koncom prvého polčasu otočili stretnutie na svoju stranu, keď Jurík zvyšoval na 2:1 a do šatní odchádzali spokojnejší. Levičania nastúpili do druhého polčasu s odhodlaním, urobiť niečo s nepriaznivým stavom. Hra v druhom polčase sa zrýchlila, útoky sa striedali na oboch stranách. Domácim sa podarilo v priebehu 5 minút rozhodnúť zápas, keď najprv v 7 min. druhého polčasu Vašek zvyšoval na 3:1, následne v 9 min. opäť Vašek zvyšoval už na 4:1 a v 12 min. zvýšil náskok domácich Oršolík už na 5:1. Hostia po tomto momente zatlačili domácich pred svoju bránu a podarilo sa im znížiť na 5:2, keď Vilo Rakica peknou strelou vymietol pavučinu v hornom rohu domácej bránky. Hostia zaznamenali aj 3 gól, ktorý zaznamenal Švec, avšak rozhodca ho neuznal pre údajný nedovolený zákrok Šveca na brániaceho hráča. Hostia sa odhodlali k hre bez brankára, čo domáci využili v samom závere, a podarilo sa im streliť ešte dva góly Oršolíkom a Vašek svojím tretím gólom v stretnutí upravil stav na konečných 7:2. Domáci sa týmto víťazstvom dostali na priebežné 6. miesto zaručujúce účasť v Play off, keď sa bodovo dotiahli práve na Levice, ktoré sú priebežne na 5. mieste. Levičania budú mať však ťažkú úlohu, keď v zostávajúcich zápasoch základnej časti budú musieť bodovať, ak chcú pomýšľať na účasť vo vyraďovacích bojoch a chcú sa vyhnúť skupine, ktorá bude bojovať o zotrvanie v extralige.

Najbližší domáci zápas:
FUTSAL TEAM LEVICE - SLOVMATIC FOFO BRATISLAVA, 30.1.2015 o 19:30 hod.

PODPORTE FUTSAL TEAM LEVICE
Milí priatelia a fanúšikovia futsalu, aj tento rok, keď chcete môžete podporiť aj vy náš klub a poukázať nám 2% z vašich dani...
IČO: 42209200
Právna forma: občianske združenie
Obchodné meno: Futsal team Levice
adresa: M.R.Štefánika 47, 93401 Levice


Pozrite si aj:
- Vo veľkom derby futsalisti Levíc rozstrieľali mladé mužstvo Novozámčanov

Derby zápas ako má byť + fotografie a rozhovory

zdroj: Futsal Team Levice, fotografia: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk

NEPREHLIADNITE: Portál Leviceonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo je v obchodnom zastupovaní portálu Leviceonline.sk, ozvite sa.

Staňte sa spolutvorcom portálu LEVICEONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Leviceonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) leviceonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre