04202024sob

Zdravotníctvo

Levická nemocnica zrekonštruovala neurologické oddelenie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 9. septembra 2021 - Nemocnica Agel Levice sa snaží neustále zlepšovať kvalitu poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Ako informuje Martina Pavliková, hovorkyňa siete nemocníc Agel, dôkazom toho je aj posledná novinka - zrekonštruované oddelenie neurológie, ktoré patrí medzi najžiadanejšie z hľadiska záujmu a diagnóz pacientov.

Levická nemocnica zrekonštruovala neurologické oddelenie

Ako ďalej informuje primárka Neurologického oddelenia Nemocnice Agel Levice Zuzana Dean, Neurologické oddelenie poskytuje komplexnú špecializovanú liečebno-​preventívnu starostlivosť o pacientov s ochoreniami periférneho a centrálneho nervového systému a primárnymi neurologickými ochoreniami, pre pacientov zo spádovej oblasti okresov Levice, Nové Zámky, Zlaté Moravce, Krupina a Žarnovica a všetkým pacientom indikovaným k trombolytickej liečbe cievnej mozgovej príhody.

Prečítajte si aj:

Pracovisko sa v preventívnej činnosti venuje liečbe a diagnostike akútnych stavov v neurológii, ako sú ​cievne mozgové príhody, stavy bezvedomia z neurologických príčin, epilepsia a epileptické syndrómy, bolesti hlavy, demyelinizačné ochorenia, vertebrogénne ochorenia spojené s postihnutím nervových koreňov a ochorenia periferného nervového systému. "Prístrojové vybavenie oddelenia nám umožňuje vykonávať EEG /​elektroencefalografické/ ​vyšetrenie, EMG/​elektromyelografické/​vyšetrenie a vyšetrenie evokovaných potenciálov. V spolupráci s ortopedickým a rádiodiagnostickým oddelením zabezpečujeme aj vykonávanie periradikulárnej liečby vybraných vertebrogénnych ochorení," vysvetľuje skúsená odborníčka.

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Počas hospitalizácie sa pacientom poskytuje komplexná liečba vrátane rehabilitácie, v prípade potreby je zabezpečená aj spolupráca so špecializovanými vyššími pracoviskami. Uvedené oddelenie neurológie patrí medzi najvyťaženejšie. "Ročne na našom oddelení ošetríme viac ako 1200 pacientov," dodáva primárka Dean.

Oddelenie neurológie bolo po dobu prebiehajúcej rekonštrukcie, dočasne presťahované na Oddelenie úrazovej chirurgie. Od 10. septembra bude zdravotná starostlivosť poskytovaná vo vynovených priestoroch na 2. poschodí lôžkového pavilónu levickej nemocnice. "Nemocnica Agel Levice v rámci svojich možností neustále zlepšuje kvalitu poskytovanej zdravotnej starostlivosti, ktorej súčasťou je nepochybne aj skvalitnenie priestorov pre pacientov. Na oddelení neurológie sme zrekonštruovali izby pacientov, sociálne zariadenia, zázemie pre personál. Veríme, že naši pacienti ocenia snahu zlepšovať kvalitu našej starostlivosti," uzavrel riaditeľ nemocnice Ján Belanský.

zdroj a foto: Agel

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre