04252024štv

Levice môžu vyhrať novú športovo-oddychovú zónu, v prípade víťazstva by ju zrealizovali v nároží ulíc Poľná - Ľ.Štúra

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 1. septembra 2022 - Levice môžu vyhrať novú športovo-oddychovú zónu a skrášliť tak verejné priestranstvá v meste. Ide o súťaž o vybudovanie športovo-oddychového areálu K-PARK, ktorú vyhlásila spoločnosť Kaufland. Ako informuje mesto Levice na svojej web stránke, hlasovanie sa začalo 25. augusta a trvá do 5. októbra 2022, hlasuje sa na stránke www.kauflandpark.sk.

Levice môžu vyhrať novú športovo-oddychovú zónu, v prípade víťazstva by ju zrealizovali v nároží ulíc Poľná - Ľ.Štúra

V prípade víťazstva by ho zrealizovali v nároží ulíc Poľná - Ľ.Štúra. "Pre umiestnenie športovo-oddychovej zóny "K-Park" je navrhovaná plocha v nároží Poľnej ul. a Ul. Ľ.Štúra v blízkosti detského ihriska Koala. Mesto pozemok vybralo na základe podmienok spoločnosti /rovinatý, zatrávnený pozemok vo vlastníctve mesta, bez inžinierskych sietí a spevnených plôch, s vhodnou rozlohou pre umiestnenie jednotlivých prvkov/," približuje mesto Levice na svojej web stránke.

...

Ako by K-Park vyzeral? "Takzvaný K-Park ponúka možnosti na zmysluplné využitie voľného času. Je tým správnym miestom na stretnutia so svojimi priateľmi a spoločný čas strávený športom alebo inou aktivitou na čerstvom vzduchu. Plánované prvky pre K Park sú skate prvky, streetball, ping-pong, workoutová konštrukcia, lezecká stena, oddychové sedenie, stojan na bicykle, odpadkové koše, zeleň," dodáva mesto.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Návštevník, ktorý sa rozhodne zapojiť do hlasovania, sa na stránke pri prvej návšteve zaregistruje. "Po dokončení registrácie udelí hlas mestu, ktoré si návštevník zvolil - LEVICE. Odoslaný hlas sa danému mestu ihneď pripočíta a poradie sa na stránke v reálnom čase upraví. Návštevník môže hlasovať každý deň jedenkrát. Odovzdané hlasy sa prepočítavajú tzv. koeficientom. To znamená, že počet odovzdaných hlasov sa delí počtom obyvateľov daného mesta a vynásobí sa 100.000," približuje mesto.

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Víťazné mestá budú určené na základe najvyššieho získaného prepočítaného počtu hlasov. "Zo všetkých miest a mestských častí zaradených do projektu o realizáciu športovo-oddychového areálu Kaufland Park môže zvíťaziť sedem, v ktorých bude vybudovaný originálny K Park, ktorý spoločnosť Kaufland zrealizuje na vlastné náklady," uzatvára mesto Levice.

zdroj a foto: web mesta Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre