04202024sob

Sabina Živická - finalistka Miss Levického okresu 2016 s číslom 8

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Sabina Živická - finalistka Miss Levického okresu 2016 s číslom 8

Náš seriál o predstavovaní jednotlivých finalistiek súťaže krásy Miss Levického okresu 2016 ukončujeme predstavením poslednej z finalistiek.

Je ňou Sabina Živická, študentka Obchodnej akadémie v Leviciach, ktorá sa v tejto súťaži krásy uchádza o priazeň verejnosti a poroty s číslom 8.

Pre istotu pripomenieme, že finálový galavečer sa bude konať dňa 11.6.2016 o 21:00 hod. v levickom Hoteli Lev.

Finalistky súťaže sa v súčasnosti aktívne pripravujú na finálový galavečer, ktorý sa bude konať v levickom Hoteli Lev dňa 11.6.2016 so začiatkom o 21:00 hod. Pred prípravou finalistky absolvovali aj fotenie pod taktovkou fotografa Miloša Oberta. Na fotenie finalistky pripravili profesionálne vizážistky Michaela Petríková, Erika Torrealbová Srnková - Erika S . makeup style a nadýchané vlny dokonale zrealizovali kaderníčky Katarína Tothová a Kajka Pilatova Zemanovičová - Salón21, s.r.o. Okrem klasického profilového fotografovania sa dievčatá odeli do šiat návrhárky Ľudmily Šalingovej a obuli do topánok z butikov Ciao Bella a Beky, to všetko pod palcom samotnej organizátorky súťaže Nikolety Trnkovej a minuloročnej víťazky Kvetoslavy Šediovej. O prípravu choreografie na finálový galavečer sa stará Barbora Marčeková z BM Generation, ceny do súťaže venovali Autoškola Pohoda, butiky Ciao Bella a Beky, Sabina Živická - finalistka Miss Levického okresu 2016 s číslom 8jazyková kurz od SAGE, ďalej ceny venovali INTERSPORT, MANIA, MIKULÁŠSKA CHATA, kytice pre víťazky viaže kvetinárstvo Viola HOBBY OBCHOD. Počas príprav tiež finalistky cvičia so svojimi osobnými trénermi Matejom Olejárom a Adrianou Chebenovou v rámci spolupráce s Perec Fit Studio v ich priestoroch. Dňa 1.4.2016 mali dievčatá prednášku od svojich osobných trénerov na tému zdravá výživa, správne stravovanie a správne cvičenie www.zdrava-energia.sk, okrem toho mávajú stretnutia s mentálnym "kaučom" Milanom Kalmancaiom.

Veľkou pomocou pre tento ročník súťaže je Stredná umelecká škola Ladislava Bielika, pretože v spolupráci s nimi organizátori chystajú videá na samotné finále!

Portál Leviceonline.sk v spolupráci s cestovnou agentúrou AVOCADO pripravili pre víťazku internetového hlasovania VÍKENDOVÝ WELLNESS POBYT VO VYSOKÝCH TATRÁCH PRE 2 OSOBY!

Ako s ostatnými finalistkami, tak aj so Sabinou sme zrealizovali rozhovor nielen o súťaži samotnej...

Prečo si sa prihlásila do súťaže Miss Levického okresu. Čo ta k tomu motivovalo?

Do súťaže Miss Levického okresu som sa prihlásila preto, lebo som chcela skúsiť niečo iné, nabrať nové skúsenosti a určite spoznať veľa nových a zaujímavých ľudí. Už od malička som v časopisoch obdivovala krásne oblečene dievčatá a tak som aspoň nachvíľku chcela skúsiť, aké by to bolo, byť na ich mieste.

Prehováral ťa niekto aby si sa do súťaže prihlásila?

Nikto ma do súťaže neprehováral, ponúkli mi možnosť zúčastniť sa na tejto súťaži a ja som ju prijala.

Čo je podľa teba dôvodom že si sa stala finalistkou súťaže?

Určite k tomu viedlo to, že som pri výbere niečím zaujala.

Sabina Živická - finalistka Miss Levického okresu 2016 s číslom 8

Máš nejaké predchádzajúce skúsenosti zo súťažami krásy?

Nemám Žiadne skúsenosti. Nikdy som sa podobnej súťaže nezúčastnila.

Láka ťa oblasť modelingu/ fotomodelingu? Chcela by si sa tejto oblasti venovať aj naďalej resp.v tejto oblasti máš nejaké ďalšie/vyššie ciele?

Ak by som mala možnosť, tak by som to určite skúsila.

Popri tejto súťaži študuješ/pracuješ? Ako to všetko stíhaš?

Popri tejto príprave na súťaž študujem a snažím sa naplánovať všetko tak, aby som to stíhala.

Ako by si charakterizovala samú seba?

Som stále sa usmievajúci človek a svoju pozitívnu energiu a úsmev sa snažím prenášať aj na ľudí okolo seba.

Skús popísať aká farba reflektuje tvoju osobnosť?

Moju osobnosť reflektuje biela farba.

Aké sú tvoje pozitívne a negatívne vlastnosti?

Medzi moje pozitívne vlastnosti patrí priebojnosť, úprimnosť, priateľskosť, ohľaduplnosť. Naopak mojou negatívnou vlastnosťou je, že som niekedy dosť lenivá.

Celý život sa učíme, čo najdôležitejšie si sa doteraz naučila?

Naučila som sa, že si mám vážiť ľudí a hlavne tých, ktorý pre mňa niečo robia.

Čomu sa aktívne v živote venuješ aktívne/pasívne a čo je to. Čo ta v živote napĺňa? Aké sú tvoje hobby?

Aktívne sa venujem štúdiu na Obchodnej Akadémií v Leviciach. Tiež sa venujem aj volejbalu, ktorí je tiež aj mojím hobby.

Aké si znamenie? Sedí na teba všetko čo sa o tom znamení píše?

Som narodená v znamení blížencov. V podstate všetko, čo som sa dočítala o tomto znamení, na mňa platí.

Čo je tvojim doterajším najväčším úspechom a aké máš v tejto súťaži ambície?

Medzi moje doterajšie úspechy v živote patria úspechy vo volejbale.

Ktorá z finalistiek Miss Levického okresu by mala vyhrať a prečo?

Tak každá z nás má v sebe niečo, čím je výnimočná, podľa mňa má každá z nás šancu na úspech. Nech rozhodne odborná porota, ktorá je tá najlepšia.

Sabina Živická - finalistka Miss Levického okresu 2016 s číslom 8

Aká je tvoja najkrajšia spomienka obdobia tvojho detstva?

Nedá sa povedať, že ktorá je moja najkrajšia spomienka, pretože mám úžasnú rodinu, takže dá sa povedať, že celé moje detstvo bolo krásne.

V rámci príprav v súťaži ste absolvovali viacero aktivít. Ktoré z nich ti najviac a ktoré nie, príp. ktoré z nich ti najviac niečo dali alebo ťa zaujali a ktoré najmenej?

Všetky aktivity, ktoré sme vykonávali počas príprav, boli niečím zaujímavé. Najviac ma baví cvičenie vo fitku s výbornými trénermi. Najviac ma zaujalo fotenie a prednášky s úžasným človekom, ktoré nám majú pomôcť, prekonať toto náročné obdobie pred finále.

Ako vyzerá tvoj bežný týždeň v rámci toho, aby si sa udržiavala vždy fit a krásna? Praktizuješ aktívne nejaké špeciálne cvičenia, príp. sa snažíš nejako špeciálne stravovať?

Aktívne sa venujem volejbalu a momentálne chodíme aj s babami do fitka v rámci príprav na finále.

Chcela by si niečo odkázať dievčatám, ktoré by takisto radi okúsili fotomodeling, príp. účasť v takýchto súťažiach krásy? Na čo by sa mali sústrediť a čomu by sa mali vystríhať a pod.

Určite sa nemajú báť prihlásiť. Je do veľmi dobrá skúsenosť, nech si veria a hlavne nech sú sami sebou.

Chcela by si niečo odkázať svojim fanúšikom?

Svoji fanúšikom chcem poďakovať za podporu. A budem sa snažiť ich nesklamať.


Sabinu Živickú môžete takisto podporiť okrem Vašej priamej účasti na finálovom galavečeri, aj prostredníctvom internetového hlasovania o Miss Press Levického okresu 2016, a to priamo tu na portáli Leviceonline.sk v ankete ako aj na Facebook stránke v albume Miss Press Levického okresu 2016, pridaním svojho "LIKE-u" k jej fotografii.

zdroj: www.leviceonline.sk, fotografie: Miss Levického okresu 2016, Miloš Obert

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre