04202024sob

Súťaž krásy Miss Levického okresu pokračuje podľa plánov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 16. februára 2014 - Dvanásť prekrásnych dievčat, štyria porotcovia, kopa zábavy a výbornej atmosféry. Asi takto by sa dal opísať doterajší priebeh súťaže krásy - Miss Levického okresu 2014, ktorú organizuje regionálny spravodajsko-spoločenský portál pre Levice a okolie - www.leviceonline.sk a štyria mladí ambiciózni ľudia Dominika Očiaková, Nikoleta Trnková, Gabriel Kosmály ml. a Andrej Budai.

Súťaž krásy Miss Levického okresu pokračuje podľa plánov

Táto partia organizátorov bola zároveň aj porotou na dvoch castingoch súťaže, ktoré sa konali počas dvoch dní 22. a 29.1.2014 v levickom Angel caffe bar. Spomedzi množstva prekrásnych adeptiek z celého okresu Levice bola po starostlivom porotcovskom zvážení vybratá finálová dvanástka finalistiek, ktorá zabojuje o historicky prvý titul Miss Levického okresu na finálovom galavečeri a o titul Miss sympatia, o ktorý budú finalistky bojovať v internetovom hlasovaní.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  

V levickom Dome športu čakal v nedeľu 16.2.2014 finalistky, ale aj organizačný tým prvý krok - profilové fotografovanie ako aj veľmi zaujímavé a zábavné fotografovanie finalistiek s basketbalistami BK Levickí Patrioti, čo bolo novou a určite veľmi zábavnou skúsenosťou nielen pre samotné dievčatá, ale aj pre levických basketbalistov. Profesionálne fotenie bolo pod pevnou taktovkou skúseného fotografa Gabriela Kosmályho ml. a tak o profesionalitu bolo neodškriepiteľne postarané! Môžeme prezradiť, že fotografie finalistiek s basketbalistami BK Levickí Patrioti budú použité na náš experimentálny projekt v rámci súťaže - celoročný kalendár. Tento deň bol však mimoriadne náročný pre všetkých zainteresovaných nielen po fyzickej, ale aj psychickej stránke. Dievčatá totiž už od skorého nedeľného rána museli absolvovať nastylovanie vlasov s pomocou veľmi šikovných kaderníčiek z levických kaderníckých salónov MOON, RADKA, DENA a RENA a o fantastický make-up dievčat sa postarali vizážistky Henrieta Búrová a Bc. Iveta Ecseková. Nasledovalo obliekanie do prekrásnych spoločenských šiat, ktoré zapožičal levický butik ZEBRA. Ten zároveň dievčatám zapožičal na fotenie aj rôzne elegantné šperky, náušnice a náramky.

Súťaž krásy Miss Levického okresu pokračuje podľa plánov

Organizátorov čaká v najbližšom období ďalšia úloha, a to vybrať čo najlepšie profilové fotografie jednotlivých finalistiek ako i fotografie s basketbalistami do kalendára. Okrem toho dievčatá absolvujú prípravu na samotný finálový galavečer, ktorý bude určite veľmi zaujímavý. Naň pripravujeme nielen kultúrny program, ale i módnu prehliadku, promenádu v plavkách a mnoho ďalšieho... Po samotnom galavečeri sa bude konať slávnostná recepcia, ktorú si pod taktovku zoberie skúsený kuchársky a somelierský tím hotela Astrum Laus.

Súťaž krásy Miss Levického okresu pokračuje podľa plánov

Súťaž sa organizuje za spolupráce s reklamno-modelingovou agentúrou Flash, Mestským kultúrnym strediskom v Leviciach, reklamnou agentúrou Ardox, jazykovou školou SyM Levice - Speak Your Mind, hotelom Astrum Laus, kaderníckymi salónmi Moon, Radka, Dena, Rena, vizážistkami Henrietou Búrovou a Bc. Ivetou Ecsekovou, butiku Zebra a za mediálnej podpory BK Levickí Patrioti, týždenníka Pohronie, eLVéčko, ktorým za spoluprácu ďakujeme. Za podporu ďakujeme aj levickému Angel caffe bar.

Chceli by ste podporiť súťaž krásy - Miss Levického okresu 2014 a stať sa jej partnerom/sponzorom? Radi sa s Vami stretneme. Kontaktujte nás na našom tel. čísle: 0903 671 087, alebo e-mailom:

Pozrite si naše fotografie z príprav na profilové fotenie ako i fotografovanie finalistiek s basketbalistami BK Levickí Patrioti zo dňa 16.2.2014 vo fotogalérii TU.
Ďalšie fotografie z príprav na fotenie si môžete pozrieť tu: https://www.facebook.com/kadernictvo.moon/media_set?set=a.245386462310874.1073741829.100005185658268&type=1

Prečítajte si aj:
- Mgr. Miroslava Viglašová Klobušická, Miss Levice 1991: "...dokážte, že v našom okolí žijú pekné, sympatické a zaujímavé dievčatá."

Pridajte sa k fanúšikom Facebook stránky Miss Levického okresu: https://www.facebook.com/MissLevice

Pozrite si krátke video z fotenia s basketbalistami BK Levickí Patrioti:

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk, video: Ladislav Garaj

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre