04202024sob

Nová hudba do Medulienky

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 19. októbra 2020 - Džavotanie a výkriky malých drobcov z levického Materského centra (MC) Medulienka sa niesli celou ulicou a ľudia sa zastavovali, aby ich pozdravili.

Nová hudba v Materskom centre Medulienka

"Bolo leto a my sme mohli byť spolu vonku, v našej čarovnej záhrade. Užívali sme si slnko, preliezky a veselo sme tancovali. Mamičky a detičky pobehovali a pesničky sa niesli široko ďaleko. Kvalitný zvuk, ktorý nám vytvorilo nové ozvučenie, je pre nás veľmi dôležitý. Byť v exteriéri a poskytnúť vonkajšie aktivity rodinám je v tomto období viac ako vítané. Preto ďakujeme Mestu Levice, že nás podporilo a umožnilo nám nákup nového ozvučenia v rámci projektu Šťastné deti. Aby sme mohli naďalej byť oporou rodinám, viesť ich, vzdelávať, zabávať a poskytnúť im príjemné bezpečné miesto a vzájomnú podporu. S úsmevom a plní očakávania sa stretneme opäť. Tešíme sa," opísala Martina Šlapakova Ballova z MC Medulienka.

Nová hudba v Materskom centre Medulienka
Nová hudba v Materskom centre Medulienka

Autorka článku a foto: Martina Šlapáková

VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU. TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Podporte projekt celoregionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT

Pozrite si videoreportáže TVTEKOVHONT tu: https://www.youtube.com/tvtekovhont

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Prečítajte si:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre